Μόχου: Ένα «σφαιρικό» Κανίς με πάνω απο 100.000 ακολούθους - Δείτε βίντεο

Η Μόχου είναι ένα Κανίς, διαφορετικό και πιο φουντωτό από τα άλλα

Ένας διαφορετικός σκύλος έχει ταράξει τα social media εξαιτίας της ιδιαίτερής του μορφής, η οποία όμως τον καθιστά «αξιολάτρευτο», σύμφωνα με τα σχόλια των ακολούθων του.

Η Μόχου είναι ένα «σφαιρικό» Κανίς, που διατηρεί λογαριασμό στο Instagram με πάνω από 100.000 ακολούθους.

Η έξι ετών σκυλίτσα από την Οσάκα της Ιαπωνίας, έγινε διάσημη όταν η ιδιοκτήτρια του, η Νάναε, άρχισε να μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο στο διαδίκτυο, με τους χιλιάδες ακολούθους του να μην μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία της γούνας της.

Υπάρχει φωτογραφία της Μόχου, που έχει μαζέψει πάνω από 60.000 likes στη δημοφιλή πλατφόρμα και δεκάδες σχόλια που θαυμάζουν το μοναδικό της κούρεμα.

Πολλά από τα σχόλια στις φωτογραφίες της σκυλίτσας ήταν από χρήστες, οι οποίοι αναρωτιόντουσαν ποια είναι η ράτσα της Μόχου, καθώς δε θυμίζει Κανίς.

Η ιδιοκτήτρια της, για να λύσει της απορία στους «άπιστους», ανέβασε μία φωτογραφία της σκυλίτσας από όταν ήταν κουτάβι, αποδεικνύοντάς τους με αυτόν τον τρόπο, ότι δε γεννήθηκε με αυτή την ιδιαίτερη μορφή, αλλά την απέκτησε μεγαλώνοντας.

Κάποιες από τις τελευταίες αναρτήσεις, παρουσίαζαν τη Μόχου να εμψυχώνει την Ιαπωνική ομάδα ποδοσφαίρου, εν όψει του Μουντιάλ.

Πηγή: skai.gr