Μαντλίν: 8.000 αντικείμενα και αρχεία σε κρησφύγετο του βασικού υπόπτου

Μαντλίν: 8.000 αντικείμενα και αρχεία σε κρησφύγετο του βασικού υπόπτου

«Iσχυρές αποδείξεις» ότι η μικρή Μαντλίν Μακ Καν, που εξαφανίστηκε το 2007 στην Πορτογαλία είναι νεκρή αναφέρουν πως έχουν Γερμανοί εισαγγελείς δήλωσαν καθώς οι ανακριτές αποκάλυψαν την εύρεση πλήθους φωτογραρφιών και βίντεο σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο που φαίνεται να ανήκει στον βασικό ύποπτο της υπόθεσης Κρίστιαν Μπρούκερ,σύμφωνα με έκθεση.

«Δεν έχουμε εντοπίσει σώμα ή κάποιο μέρος αυτού, αλλά έχουμε αρκετά αποδεικτικά στοιχεία για να πούμε ότι ο ύποπτός μας σκότωσε τη Μαντλίν ΜακΚάν», αποκάλυψε ο Γερμανός εισαγγελέας Χανς Κρίστιαν Γούλτερς στην αυστραλιανή τηλεοπτική εκπομπή 60 Λεπτά.

Το τι ακριβώς είναι αυτά τα νέα ευρήματα των αρχών δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη ωστόσο, ο Γουόλτερς όπως αναφέρει η NYP, έκανε λόγο για  8.000 αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων αρχείων σε σκληρούς δίσκους και USB στικάκια, που θάφτηκαν δίπλα στο νεκρό σκυλί του Μπρούκερ στο κατάλυμα στο Neuwegersleben της Γερμανίας και εντοπίστηκαν από ερευνητές.

Ερωτηθείς εάν κάποια από τις εικόνες ήταν του μικρού κοριτσιού, ο Γουόλτερς είπε: «Προς το παρόν, δεν μου επιτρέπεται να σχολιάσω περαιτέρω, οπότε δεν μπορώ να πω αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν φωτογραφίες της Μαντλίν».

Πηγή: NYP