Κλείσιμο

Life: Η νέα συλλογή ρούχων από τη Ριάνα εμπνευσμένη από το Super Bowl

Η επμνευσμένη συλλογή από το Super Bowl διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών, με τη σταρ να εκτελεί και χρέη μοντέλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Mε αφορμή την εμφάνισή της στο φετινό Super Bowl, το οποίο θα διεξαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου στο Γκλέντεϊλ (Glendale) της Αριζόνα, η Ριάνα (Rihanna) σχεδίασε και κυκλοφορεί μία νέα μίνι συλλογή ρούχων με τίτλο «Game Day».

Σημειώνεται, ότι κάθε χρόνο το Super Bowl είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά γεγονότα στον κόσμο και αυτήν τη στιγμή η τραγουδίστρια βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους προετοιμασίας, σύμφωνα με τη Vogue.

Η επμνευσμένη συλλογή από το Super Bowl διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών, με τη σταρ να εκτελεί και χρέη μοντέλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ήδη η συλλογή έχει μεγάλη εμπορική επιτυχία και μάλιστα μερικά από τα αθλητικά ρούχα σχεδόν έχουν εξαντληθεί.

Η τραγουδίστρια από τα Μπαρμπάντος επιβεβαίωσε πολύ διακριτικά την εμφάνισή της στο Super Bowl δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στο Instagram κρατώντας μία μπάλα του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με το Forbes, είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος γυναίκα στην Αμερική λόγω της επιτυχημένης πορείας της σειράς καλλυντικών και της εταιρείας εσωρούχων που έχει.

Στις 13 Μαΐου καλωσόρισε το πρώτο παιδί της στο Λος Άντζελες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ