Στο… παρά πέντε φαίνεται να πρόλαβε τον Βλαντίμιρ Πούτιν ο πρωθυπουργός του Πακιστάν, Σεχμπάζ Σαρίφ, ο οποίος επιδόθηκε σε έναν μικρό αγώνα δρόμου για να φτάσει τον Ρώσο πρόεδρο, την ώρα που εκείνος απομακρυνόταν μετά την επίσημη οικογενειακή φωτογραφία των ηγετών στη Σύνοδο του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης.
Η σκηνή εκτυλίχθηκε λίγο μετά την ολοκλήρωση της φωτογράφισης και αφότου ο Πούτιν άρχισε να απομακρύνεται από το σημείο. Ο Σαρίφ εθεάθη να τον πλησιάζει και να φαίνεται πως τον σταματά πιάνοντάς τον από το χέρι. Οι δύο ηγέτες στάθηκαν στη συνέχεια μαζί και μίλησαν για λίγο.
Pak PM Shehbaz Sharif Rushes To Meet President Putin At SCO Summit In Bishkek…. And This Song Explains It All😂😂😂#SCOSUMMIT pic.twitter.com/Uv7HKzByeY
— First Post (@TrishulTactics) September 1, 2026
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.