Σοκ: Κοριτσάκι στο Νιου Τζέρσεϊ βρήκε τραγικό θάνατο – Το ξέχασαν μέσα στο αυτοκίνητο για 7 ώρες

Το παιδί είναι το 22ο που πεθαίνει φέτος στις ΗΠΑ από εγκατάλειψη σε αυτοκίνητο, τέσσερα από τα οποία συνέβησαν μέσα σε μια εβδομάδα τον Αύγουστο

Ένα 2χρονο κοριτσάκι από το Νιου Τζέρσεϊ πέθανε καθώς ξεχάστηκε στο αυτοκίνητο για 7 ώρες, όπως γράφει η «Daily Mail». 

Το μικρό κορίτσι δεν άντεξε την υψηλή θερμοκρασία που είχε αναπτυχθεί μέσα στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στο δρόμο, δίπλα στο σπίτι της οικογένειας.

Το παιδί εντοπίστηκε από έναν γείτονα της οικογένειας, ο οποίος κάλεσε ασθενοφόρο. Δυστυχώς, το κοριτσάκι έπαθε καρδιακή ανακοπή και έγιναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, αλλά ήταν πλέον αργά… 

Η αστυνομία χτύπησε την πόρτα και ενημέρωσε τους γονείς για την τραγωδία. Μάρτυρες δήλωσαν ότι οι γονείς ούρλιαζαν από τον πόνο όταν συνειδητοποίησαν ότι το κοριτσάκι τους είχε χαθεί μέσα στο όχημα. 

Κοριτσάκι στο Νιου Τζέρσεϊ πέθανε γιατί οι γονείς του το ξέχασαν στο αυτοκίνητο

Το παιδί είναι το 22ο που πεθαίνει φέτος στις ΗΠΑ από εγκατάλειψη σε αυτοκίνητο, τέσσερα από τα οποία συνέβησαν μέσα σε μια εβδομάδα τον Αύγουστο. 

«Κάθε γονιός έχει κάνει λάθη, ανεξάρτητα από το πώς φαίνεται. Δυστυχώς, μερικά από τα λάθη καταλήγουν σε τραγωδία και κανείς μας δεν το περιμένει», δήλωσε μητέρα, που έχασε την 20 μηνών κόρη της με τον ίδιο, τραγικό, τρόπο. 

Πηγή: skai.gr