Κολομβία: Συντριβή αεροσκάφους σε σπίτι στο Μεντεγίν - Δείτε βίντεο

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές το αεροπλάνο μετέφερε 6 επιβάτες και 2 μέλη πληρώματος - Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ή θύματα.

Μικρό αεροπλάνο συνετρίβη σε σπίτι στο Μεντεγίν της Κολομβίας.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές το αεροπλάνο μετέφερε 6 επιβάτες και 2 μέλη πληρώματος.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ή θύματα.

«Σημειώθηκε αεροπορικό δυστύχημα στη συνοικία Μπελέν Ροζάλες», αναφέρει ο δήμαρχος του Μεντεγίν σε ανάρτησή του στο Twitter. «Έχουν κινητοποιηθεί όλα τα διαθέσιμα μέσα της τοπικής αρχής για την παροχή βοήθειας στους πληγέντες», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Κιντέρο, πρόκειται για ένα δικινητήριο Piper που εκτελούσε πτήση μεταξύ του Μεντεγίν και της πόλης Πιζάρο στην επαρχία Τσόκο. Ο πιλότος ανέφερε μηχανική βλάβη αμέσως μετά την απογείωση και δεν επέστρεψε στο «Olaya Herrera», ένα από τα δύο αεροδρόμια της πόλης Μεντεγίν.

Ανακοίνωση με τις αντίστοιχες πληροφορίες εξέδωσε και το αεροδρόμιο «Olaya Herrera».

Τέσσερα μηχανήματα με 15 μονάδες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Μεντεγίν βρίσκονται στο Belén Rosales, όπου έπεσε το αεροπλάνο. Στο σημείο βρίσκονται και πυροσβέστες της αεροναυπηγικής.

Στο σημείο βρίσκεται και ο δήμαρχος της περιοχής Daniel Quintero.

Σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης διακρίνεται πυκνός μαύρος καπνός να υψώνεται πάνω από τα σπίτια, ενώ ακούγονται οι σειρήνες των πυροσβεστικών οχημάτων και των ασθενοφόρων που σπεύδουν στον τόπο της συντριβής του αεροσκάφους.

Πρωτεύουσα της ορεινής επαρχίας της Αντιοχείας, το Μεντεγίν είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κολομβίας και βρίσκεται στην καρδιά της κοιλάδας Αμπουρά.

Πηγή: skai.gr