«Ξεγυμνωθείτε παρακαλώ»: Κολομβιανή δικαστής εμφανίστηκε ημίγυμνη... live μέσω Zoom - Φωτό

Πειθαρχική επιτροπή αποφάσισε την Τρίτη ότι η δικαστής Βίβιαν Πολάνια παραβίασε σωρεία διοικητικών κανονισμών

Στον 21ο αιώνα φαίνεται ότι έχουμε ξεπεράσει πλέον το στάδιο του «ορκιστείτε παρακαλώ» και έχουμε μπει στο στάδιο του... «ξεγυμνωθείτε παρακαλώ».

Ο λόγος για μια Κολομβιανή δικαστή, η οποία είναι γνωστή για τις άκρως τολμηρές φωτογραφίσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της χώρας, η οποία αυτή την εβδομάδα τιμωρήθηκε με τρίμηνη διαθεσιμότητα επειδή εμφανίστηκε… ημίγυμνη και κάπνιζε στο κρεβάτι κατά τη διάρκεια ακροαματικής διαδικασίας μέσω Zoom.

Πειθαρχική επιτροπή στο Norte de Santander αποφάσισε την Τρίτη ότι η αντισυμβατική δικαστής Βίβιαν Πολάνια, παραβίασε σωρεία διοικητικών κανονισμών, ανέφερε το ισπανόφωνο ειδησεογραφικό πρακτορείο Infobae.

Κολομβία

Η Πολάνια, 34 ετών, έγινε πρωτοσέλιδο σε εθνικό επίπεδο στην Κολομβία την περασμένη εβδομάδα όταν εμφανίστηκε σε βιντεοσύνδεση Zoom καπνίζοντας και με το εσώρουχό της κατά τη διάρκεια ακροαματικής διαδικασίας για υπόθεση που αφορούσε εκρηκτικό μηχανισμό με στόχο μια ταξιαρχία στρατού, περιστατικό που έλαβε χώρα στην πόλη Cúcuta. τον Ιούνιο του 2021.

Το βίντεο της ελαφρά ενδεδυμένης δικαστή έγινε γρήγορα viral, και ώθησε την πειθαρχική επιτροπή να ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση. 

Σύμφωνα με το πόρισμα των 16 σελίδων, η Πολάνια κρατούσε την κάμερά της κλειστή για σχεδόν μια ώρα πριν την ανοίξει, αποκαλύπτοντας ότι ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι σε «αξιοθρήνητη» κατάσταση, φαινόταν «ατημέλητη με νυσταγμένα μάτια» ενώ μπέρδευε τα λόγια της...

Όταν ένας δικηγόρος, που ήταν παρών στην ακροαματική διαδικασία, είπε στη δικαστή ότι η κάμερά της ήταν ανοιχτή, η Πολάνια έσπευσε να την σβήσει… 

Σε μια συνέντευξη στο κολομβιανό δίκτυο Semana, η δικαστής δικαιολογήθηκε ότι όταν έφτασε για πρώτη φορά στην Cúcuta, δεν… άντεχε να φορέσει παντελόνι λόγω της έντονης ζέστης, γι' αυτό επέλεξε να φορέσει σορτς και μπλουζάκια, αλλά είπε ότι αυτό «έκανε μερικούς ανθρώπους γύρω της να νιώθουν άβολα».

«Βαρέθηκα να ευχαριστώ τους ανθρώπους για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο», είπε η προκλητική νομικός. Ανυποχώρητη από το θόρυβο για το βίντεο του Zoom, η Πολάνια είπε ότι «δεν σκοπεύει να αλλάξει την προσωπικότητά της για άλλους».

Πηγή: nypost.com