«Η Βόρεια Κορέα θα είναι πάντα στο ίδιο χαράκωμα με τη Ρωσία», δήλωσε η αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οποιαδήποτε όπλα για τα οποία υπερηφανεύονται οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Δύση θα μετατραπούν σε σκόνη και σε παλιοσίδερα», δήλωσε η Κιμ Γιο Τζονγκ

«Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας (ΛΔΚ) θα στέκεται πάντα στο ίδιο χαράκωμα με τον ρωσικό στρατό και τον ρωσικό» λαό δήλωσε την Παρασκευή η αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Σε δήλωση που κυκλοφόρησε από το πρακτορείο ειδήσεων KCNA, υποσχέθηκε ότι η ΛΔΚ «θα στέκεται πάντα στο ίδιο χαράκωμα, μαζί με τον στρατό και τον λαό της Ρωσίας, που σηκώθηκαν για να υπερασπιστούν την αξιοπρέπεια και την τιμή του κράτους, της κυριαρχίας και την ασφάλεια της χώρας τους».

Η Κιμ Γιο Τζονγκ κατηγόρησε την απόφαση των ΗΠΑ να παραδώσουν άρματα μάχης Abrams στην Ουκρανία ως «ένα βδελυρό βήμα»: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οποιαδήποτε όπλα για τα οποία υπερηφανεύονται οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Δύση θα μετατραπούν σε σκόνη και σε παλιοσίδερα μπροστά στο αδυσώπητο μαχητικό πνεύμα και τη δύναμη του ηρωικού στρατού και του λαού της Ρωσίας».

Η αδελφή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας τόνισε επίσης ότι η Ουκρανία «δεν είναι μια έρημος στη Μέση Ανατολή, όπου πριν από 20 χρόνια τα τανκς των ΗΠΑ ήταν ελεύθερα να στερούν την ελευθερία» και εξέφρασε την άποψη ότι αν δεν ήταν οι Ηνωμένες Πολιτείες, τότε «ο κόσμος θα γινόταν ένα πιο φωτεινό, πιο ασφαλές και πιο ειρηνικό μέρος».

«Καμία απερίσκεπτη προσπαθεια δεν θα αφήσει τις δυνάμεις του ιμπεριαλιστικού συνασπισμού να υπερνικήσουν το ηρωικό πνεύμα του στρατού και του λαού της Ρωσίας, που διακρίνονται από φλογερό πατριωτισμό, ανθεκτικότητα και ισχυρό ηθικό», είπε η Κιμ Γιο-Τζονγκ.


 

Πηγή: skai.gr