Ρητορική Ερντογάν από τον Κιλιτσντάρογλου: Θα δείξουμε στους Έλληνες τι θα γίνουν τα όπλα στα νησιά

Ο μεγάλος πολιτικός αντίπαλος του Τούρκου Προέδρου και πρόεδρος του πρόεδρος του CHP έστειλε ξεκάθαρα απειλητικά μηνύματα για τα ελληνικά νησιά

Το χαρτί των προκλήσεων και των απειλών κατά της Ελλάδας που αρέσκεται να χρησιμοποιεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, «έπαιξε» σήμερα και ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου. 

Ο μεγάλος πολιτικός αντίπαλος του Τούρκου Προέδρου και πρόεδρος ττου CHP έστειλε ξεκάθαρα απειλητικά μηνύματα για την κυριαρχία των ελληνικών νησιών.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε κατά την επίσκεψή του σε συγγενή θανόντος στο επεισόδιο του πλοίου «Μαβί Μαρμαρά», απευθυνόμενος στην ελληνική κυβέρνηση είπε «θα τους δείξουμε τι θα γίνουν τα όπλα σε αυτά τα νησιά όταν έρθουμε στην εξουσία».

Αναλυτικά δήλωσε:

«Η κυβέρνηση θα αλλάξει, θα γίνουμε εξουσία. Οι ελληνικές κυβερνήσεις γνωρίζουν ότι είμαστε εθνικιστές. Ξέρουν πολύ καλά από ποια παράδοση προερχόμαστε και πώς προστατεύουμε τα συμφέροντα της χώρας. ξέρετε τον αείμνηστο Ετζεβίτ και τον αείμνηστο Ερμπακάν. Ξέρουν πολύ καλά. Ας μιλήσουν τώρα, θα τους δείξουμε ποια θα είναι τα όπλα σε αυτά τα νησιά όταν έρθουμε στην εξουσία»

Πηγή: Hurriyet