Κάτσε σωστά: Φρουρός του Ερντογάν ανακαλεί κοπέλα στην τάξη γιατί καθόταν... σταυροπόδι!

Κάτσε σωστά: Φρουρός του Ερντογάν ανακαλεί κοπέλα στην τάξη γιατί καθόταν... σταυροπόδι!

«Κάτσε σωστά!» Σωματοφύλακας του Ταγίπ Ερντογάν ανακάλεσε μια κοπέλα στην τάξη γιατί… καθόταν σταυροπόδι δίπλα στον τούρκο πρόεδρο!

Ο Ερντογάν πήγε σε ζαχαροπλαστείο κοντά στη γειτονιά του να φάει ένα γλυκό και να δείξει το λαϊκό του προφίλ. Στο ζαχαροπλαστείο υπήρχαν τουρίστες και κάποιες κοπέλες, Μια κοπέλα δίπλα του άρχισε να του μιλάει αλλά… καθόταν σταυροπόδι. Τότε ο σωματοφύλακας του Ερντογάν παρενέβη, και δίκην... τροχονόμου, της έκανε νόημα να κάτσι πιο ευπρεπώς κατεβάζοντας το πόδι, κάτι που η κοπέλα έσπευσε να κάνει μεταδίδει ο Μανώλης Κωστίδης. 


Η υπόθεση πολιτικοποιήθηκε, με τον επικεφαλής του CHP (Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα - Kεμαλιστές) Κεμάλ Κιλιντσάρογλου να αναρωτιέται αν η προεδρία ασχολείται με το… σταυροπόδι αντί για τον αρχιμαφιόζο Πεκέρ. 

«Είπαν πώς της ζήτησαν να κατεβάσει το πόδι της για να μην υπάρχει ασέβεια στην αρχή της προεδρίας. Μα εκείνη η αρχή δεν είπε τίποτα στους κλέφτες. Δεν είπε τίποτα στη μαφία. Δεν είπε τίποτα ούτε στον ηγέτη της χώρας που τον αποκάλεσε ΄’ηλίθιο’’. Εσύ ενοχλήθηκες από μια κοπελίτσα για ασέβεια στο πρόσωπό σου; Μα τι είναι τώρα αυτό;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κιλιντσάρογλου απευθυνόμενος στον τούρκο πρόεδρο.  

Πηγή: skai.gr