Κατεχόμενα: Νέο χτύπημα από τον αρχιμαφιόζο Πεκέρ -Ροζ βίντεο με στέλεχος του κόμματος του Ντενκτάς

Μετά την δημοσιοποίηση του ροζ βίντεο που απεικονίζει τον λεγόμενο «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους Ερσάν Σανέρ, άλλο ένα βίντεο Τ/κ πολιτικού αναρτήθηκε από λογαριασμό στο Twitter. 
 
Πρόκειται για τον Τοζούν Τουναλί, ανώτερο στέλεχος του "Δημοκρατικού Κόμματος" του Σερντάρ Ντενκτάς, ο οποίος απεικονίζεται στο νέο ροζ βίντεο. 

Χθες βράδυ, απειλώντας με νέο ροζ βίντεο, ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πέκερ, με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, απευθύνθηκε προς τους Κύπριους – εννοώντας Τ/κ – πολιτικούς: «Κύπριοι πολιτικοί που υποστηρίξατε την συνωμοσία εναντίον μου στην Τουρκία, συμμαχώντας με εμπόρους ναρκωτικών και παράνομους οργανισμούς στοιχημάτων, είστε όλοι καμένοι. Το αρχείο πέρασε στα χέρια μου. Πρέπει να ανησυχείτε. Θα σας αποκαλύψω. Όποιοι έχετε αίσθημα ντροπής θα πρέπει να παραιτηθείτε και να φύγετε».
 
Όπως αναφέρουν τ/κ δημοσιεύματα, ο Πέκερ ανακοίνωσε ότι τα βίντεο δεν θα τα δημοσιοποιήσει από τον προσωπικό του λογαριασμό αλλά από τον λογαριασμό με το όνομα «Deli Çavuş». 
 
Να σημειωθεί πως το νέο ροζ βίντεο αναρτήθηκε από τον εν λόγω λογαριασμό, γεγονός που σημαίνει πως ο Τούρκος αρχιμαφιόζος έκανε πράξη τις απειλές του.  

Πηγή: Sigmalive