Καταγγελίες για Μέριλιν Μάνσον: "Με κακοποίησε φρικτά για χρόνια, με έκανε υποχείριο του"

Η αμερικανίδα ηθοποιός Evan Rachel Wood ισχυρίστηκε ότι ο τραγουδίστής Marilyn Manson την «κακομεταχειρίστηκε» κατά τη διάρκεια της τριετούς σχέσης τους την δεκαετία του 2000.

Ο Manson και η Wood άρχισαν να βγαίνουν το 2007 και αρραβωνιάστηκαν το 2010, αλλά χώρισαν αργότερα εκείνο το έτος.

Ο Manson αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της, λέγοντας ότι είναι «φρικτές στρεβλώσεις της πραγματικότητας».

H Wood είχε υποστηρίξει ότι είχε κακοποιηθεί, χωρίς να κατονομάζει τον κατηγορούμενο.

Μετά από τους ισχυρισμούς της Wood, η Loma Vista Recordings – η δισκογραφική που κυκλοφόρησε τα πιο πρόσφατα άλμπουμ του Manson - είπε με μια δήλωση στο Twitter ότι δεν θα συνεργάζεται πλέον με τον καλλιτέχνη και ότι θα σταματήσει να προωθεί το τελευταίο του άλμπουμ "με ισχύ αμέσως".

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Starz είπε ότι η εμφάνιση του Manson στο φανταστικό δράμα American Gods θα αφαιρεθεί από ένα επερχόμενο επεισόδιο.

Μου έκανε πλύση εγκεφάλου

Τη Δευτέρα, η Wood ισχυρίστηκε ότι ο Manson ήταν κακοποιός της, μέσω δήλωσης που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό της στο Instagram.

"Το όνομα του κακοποιού μου είναι ο Brian Warner, επίσης γνωστός στον κόσμο ως Marilyn Manson", ισχυρίστηκε η ηθοποιός του Westworld.

«Άρχισε να με προσεγγίζει όταν ήμουν έφηβη και με κακοποίησε φρικτά για χρόνια. Μου έκανε πλύση εγκεφάλου και με μετέτρεψε σε υποτελή του. Κουράστηκα να ζω με το φόβο της εκδίκησης, της λασπολογίας ή του εκβιασμού. Είμαι εδώ να εκθέσω αυτόν τον επικίνδυνο άντρα και να απευθύνω έκκληση στις βιομηχανίες που του έχουν δώσει δύναμη, προτού καταστρέψει περισσότερες ζωές. Τάσσομαι υπέρ των πολλών θυμάτων που θα σπάσουν τη σιωπή τους».

Ο Μάνσον απάντησε στους ισχυρισμούς της με δική του ανάρτηση στο Instagram τη Δευτέρα το απόγευμα, λέγοντας: «Προφανώς, η ζωή και η τέχνη μου έχουν γίνει από καιρό πεδίο αντιπαράθεσης, αλλά οι πρόσφατοι ισχυρισμοί για μένα είναι φρικτές διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας», είπε σε μήνυμα στο Instagram. «Οι προσωπικές σχέσεις μου υπήρξαν ανέκαθεν απολύτως συναινετικές με συντρόφους της ίδιας νοοτροπίας. Ανεξάρτητα από το πώς -και γιατί- κάποιοι τώρα επιλέγουν να διαστρεβλώνουν το παρελθόν, αυτή είναι η αλήθεια».

Αρκετές άλλες γυναίκες εμφανίστηκαν μέσω πλατφορμών κοινωνικών μέσων τη Δευτέρα για να κάνουν παρόμοιες δηλώσεις κατηγορώντας τον Manson για κακοποίηση.

 

 

Πηγή: BBC