Διόδια

Σε εξέλιξη η μεγάλη επιστροφή μετά το Πάσχα: Αυξημένη κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου και χαμηλές ταχύτητες από τα διόδια του Ισθμού μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους

Σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας για την επιστροφή των εκδρομέων

Κλείσιμο

Καναδάς: Τετράχρονος πυροβόλησε εξάχρονο στη Μανιτόμπα

Το δίκτυο CBC μετέδωσε ότι το εξάχρονο αγόρι διακομίστηκε τραυματισμένο στο νοσοκομείο, αλλά ύστερα από ολιγοήμερη νοσηλεία πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στην οικογένειά του.

Ένα εξάχρονο αγόρι πυροβολήθηκε από έναν τετράχρονο σε κοινότητα αυτοχθόνων στην επαρχία Μανιτόμπα του Καναδά, ανακοίνωσε χθες Πέμπτη η ομοσπονδιακή αστυνομία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της καναδικής αστυνομίας, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας σε σπίτι στην κοινότητα Πέγκουις Φερστ Νέισον, 185 χιλιόμετρα βόρεια της πόλης Γουίνιπεγκ, όπου τα παιδιά «είχαν πρόσβαση σε πυροβόλο όπλο».

Το 4χρονο παιδί πυροβόλησε, τραυματίζοντας τον 6χρονο, αναφέρει η ανακοίνωση. Το δίκτυο CBC μετέδωσε ότι το εξάχρονο αγόρι διακομίστηκε τραυματισμένο στο νοσοκομείο, αλλά ύστερα από ολιγοήμερη νοσηλεία πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στην οικογένειά του.

Πέντε πυροβόλα όπλα, μια βαλλίστρα και πυρομαχικά κατασχέθηκαν κατά την έρευνα των αστυνομικών στο συγκεκριμένο σπίτι.

Άνδρας συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ