Καναδάς: 18χρονη κέρδισε 48 εκατ. δολλάρια στη λοταρία επειδή… της το «ζήτησε» ο παππούς της - Βίντεο

Κέρδισε το δεύτερο μεγαλύτερο τζακ ποτ λοταρίας στην ιστορία της πολιτείας

Μια ιστορία από το βόρειο Οντάριο μας μαθαίνει πώς το καλό Κάρμα ενός 5χρονου κοριτσιού, περίμενε 13 χρόνια για να το ανταμείψει.

Η Juliette Lamour κέρδισε το δεύτερο μεγαλύτερο τζακ ποτ λοταρίας στην ιστορία της πολιτείας, 48 εκατομμύρια δολάρια, με την πρώτη της προσπάθεια. 
 

Οι τοπικές ειδήσεις από την πατρίδα της αποκάλυψαν μια συγκινητική ιστορία για την ίδια, ότι σε ηλικία 5 ετών έκανε μια πολύ μεγάλη πράξη φιλανθρωπίας και όπως φαίνεται η γενναιοδωρία της «έπιασε τόπο».

Ήταν 2010 και η Αϊτή είχε μόλις καταστραφεί από σεισμό. Οργανώσεις από όλο τον κόσμο έσπευσαν να βοηθήσουν τους κατοίκους της χώρας, να σταθεροποιηθούν και να ανακάμψουν.

Στο παγοδρόμιο της ομάδας χόκεϋ «Marie Greyhounds», ένα παράρτημα του Καναδικού Ερυθρού Σταυρού είχε στήσει ένα τραπέζι για να βοηθήσει στη συγκέντρωση χρημάτων για την Αϊτή, και η Juliette με την αδελφή της Sophie ήταν αποφασισμένες να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια.

Εκείνη την ημέρα αναποδογύρισαν το μεγάλο ροζ κουμπαρά τους, από τον οποίο βγήκαν 61,38 δολάρια, για να βοηθήσουν τους σεισμοπαθείς. 

Την περασμένη εβδομάδα, η Juliette ήταν καθ' οδόν για να φέρει στον παππού της παγωτό.

«Τον κάλεσα στο τηλέφωνο ρωτώντας τι είδους παγωτό ήθελε και μου είπε: ‘Μόλις έγινες 18, πήγαινε αγόρασε ένα εισιτήριο λότο, δοκίμασε την τύχη σου’. Κι έτσι έκανα».

«Έφτασα στο γωνιακό κατάστημα και ενώ ήμουν στο αυτοκίνητό μου συνειδητοποίησα πως δεν ήξερα πώς να το αγοράσω». 

«Έπρεπε λοιπόν να τηλεφωνήσω στον πατέρα μου». 

«Είπα: ‘Μπαμπά, ο παππούς θέλει να αγοράσω ένα εισιτήριο. Πώς το κάνω;' Κι εκείνος είπε: ‘Απλά μπες μέσα και πάρε ένα’».

Και κάπως έτσι το νεαρό κορίτσι κέρδισε το έπαθλο των 48 εκατομμυρίων δολαρίων στα γραφεία λαχειοφόρων αγορών του Οντάριο.

Πηγή: skai.gr