Η πρώτη αντίδραση από το Μπάκιγχαμ στις αποκαλύψεις του Χάρι - «Έκπληκτη» η βασιλική σύζυγος Καμίλα

Η βασιλική οικογένεια δεν είχε αντιδράσει μέχρι σήμερα σε καμμία από τις αποκαλύψεις του πρίγκιπα - «Όλοι είναι σοκαρισμένοι» 

Ενώ οι «βόμβες» του Χάρι προς όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειάς του σκάνε η μία μετά την άλλη - με αποκορύφωμα την κυκλοφορία σήμερα του πολύκροτου βιβλίου του "Spare" -  το παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν είχε αντιδράσει μέχρι σήμερα σε καμμία από τις αποκαλύψεις του πρίγκιπα, που έκανε τόσο στο βιβλίο του όσο και στις πρόσφατες τηλεοπτικές εμφανίσεις του. 

Ωστόσο, σήμερα διέρρευσε στον Τύπο ότι η βασιλική σύζυγος Καμίλα «έμεινε έκπληκτη» από τα σχόλια που έκανε σε βάρος της ο πρίγκιπας Χάρι ο οποίος - μιλώντας στο CBS - την χαρακτήρισε «επικίνδυνη» καθώς έδινε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης πληροφορίες, με αντάλλαγμα περισσότερες θετικές κριτικές για εκείνη, ώστε να φτιάξει το προφίλ της. 

Επίσης, όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο του,  ο ίδιος και ο Ουίλιαμ «παρακάλεσαν» τον πατέρα τους να μην την παντρευτεί.

Σε μια άλλη διαρροή από την βασιλική οικογένεια - τη «φίρμα» όπως την αποκαλούν Χάρι και Μέγκαν στο ντοκιμαντέρ τους στο NETFLIX - πηγές στο Vanity Fair ανέφεραν ότι όλοι είναι σοκαρισμένοι από τις δηλώσεις του Χάρι και από το τι αναφέρει στα απομνημονεύματά του. 

«Είναι στο δρόμο της αυτοκαταστροφής. Υπάρχει τόση εκδικητικότητα. Η εκλιπούσα βασίλισσα θα είχε λυπηθεί βαθύτατα», είπε μία από αυτές. 

Πηγή: skai.gr