Καλιφόρνια: Έστησε κρυφή κάμερα και την έπιασε «στα πράσα» να τον δηλητηριάζει

Ο σύζυγος υπέβαλε αίτηση για περιοριστικά μέτρα και διαζύγιο.

Μια δερματολόγος από τη Νότια Καλιφόρνια συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα επειδή φέρεται να δηλητηρίασε τον σύζυγό της, ο οποίος έστησε μια κρυφή κάμερα για να την πιάσει «στα πράσα», όπως ανέφερε η αστυνομία.

Η Yue Yu, 45 ετών, η οποία έχει ιατρείο στο Mission Viejo, συνελήφθη την Πέμπτη αφού οι αστυνομικοί εξέδωσαν ένταλμα έρευνας στην έπαυλη του ζευγαριού στο Ίρβιν, αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο 53χρονος σύζυγος της Yu, Jack Chen, είπε στην αστυνομία ότι έπασχε από μια ανεξήγητη ασθένεια για περίπου ένα μήνα.

«Η κατάστασή του χειροτέρευε ολοένα και περισσότερο και με βάση τη ρουτίνα του κοίταξε τι θα μπορούσε να έχει προκαλέσει το πρόβλημα. Υποψιάστηκε τη γυναίκα του και έβαλε μια κρυφή κάμερα που την απαθανάτισε να τον δηλητηριάζει», είπε ο υπολοχαγός της αστυνομίας, Bill Bingham.

Ο επί 10 χρόνια σύζυγος της Yu - ο οποίος παρέδωσε τα αποδεικτικά στοιχεία στις αρχές - «υπέστη σημαντικούς εσωτερικούς τραυματισμούς», αλλά αναμένεται να αναρρώσει, είπε η αστυνομία.

Η Yu, της οποίας η εγγύηση ορίστηκε στα 30.000 δολάρια, αφέθηκε ελεύθερη αργά την Παρασκευή.

Ο σύζυγός της υπέβαλε αίτηση για περιοριστικά μέτρα στην Κομητεία Όραντζ, ισχυριζόμενος ότι έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας και η ακρόαση είχε οριστεί για τις 18 Αυγούστου. Επίσης, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από τον Ιούλιο του 2012 και έχει δύο παιδιά, ηλικίας 7 και 8 ετών.

Πηγή: New York Post