«Καίει» την Ιβάνκα Τραμπ η πρώην «κολλητή» της -«Είναι κακομαθημένη, ξιπασμένη και σνομπ»

Η δημοσιογράφος Lysandra Ohrstrom -που εργάζεται ως δημοσιογράφος για τις εφημερίδες Observer και Huffington Post- ισχυριζόμενη ότι στο παρελθόν υπήρξε «κολλητή» της κόρης του Donald Trump, Ivanka, έκανε ένα "ειδικό αφιέρωμα" στο Vanity Fair και μάς παρουσίασε την Ivanka ως κακομαθημένη, ξιπασμένη και σνομπ! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.


Στο άρθρο που έγραψε για το Vanity Fair η 38χρονη υποστηρίζει πως γνώρισε την Ivanka σ’ ένα ιδιωτικό Γυμνάσιο Θηλέων, το Chapin στο Άπερ Ηστ Σάιντ και πως οι δύο τους ήταν τόσο φίλες, που η κόρη του πρώην Αμερικανού προέδρου την έβαλε «παράνυμφο» στον γάμο της με τον Jared Kushner το 2009. Η δυνατή φιλή τους όμως, όπως λέει η δημοσιογράφος, άρχισε να «παγώνει» μετά τον γάμο της Ivanka και σήμερα, οι δύο τους διατηρούν απλώς τυπικές σχέσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)

Αναφερόμενη στην εφηβεία της Ivanka στο κείμενό της, η Lysandra υποστηρίζει ότι παρόλο που η φίλη της έδειχνε ώριμη και ευγενική ως έφηβη και κατάφερνε να «κερδίζει» τους ενήλικες κάνοντάς τους να πιστεύουν ότι διέφερε από τον «άξεστο» πατέρα της, είχε στην πραγματικότητα την ίδια εμμονή με εκείνον με το χρήμα. Θέλοντας, μάλιστα, να δείξει πως η Ivanka έκανε πάντα έντονες κοινωνικές διακρίσεις, η 38χρονη ταξιδεύει στο παρελθόν και θυμάται μια σύζυτησή της με την Ivanka. Όπως λέει, μια κοινή τους φίλη πρότεινε στην Ivanka να διαβάσει ένα μυθιστόρημα για τη ζωή ενός διευθυντή εστιατορίου σε μια εργατική συνοικία κι η απάντηση της κόρη του Trump ήταν: «Γιατί μου λες να διαβάσω ένα βιβλίο για φτωχομπινέδες; Ποια πλευρά του εαυτού σου πιστεύω ότι θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο;». Και σαν αυτό να μην είναι αρκετό, η Lysandra Ohrstrom θυμάται πως μια φορά που έβλεπαν μαζί ταινία, η Ivanka σχολίασε: «Από πότε έχουν δάσκαλοι χρήματα για να κυκλοφορούν με BMW;» και «Πώς γίνεται να ζει ένας αστυνομικός σ’ ένα τέτοιο σπίτι;».

Πέρα από αυτά, η δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως η Ivanka συχνά παρότρυνε άλλα κορίτσια σε διάφορες κακές συμπεριφορές, όπως το να δείξουν τα στήθη τους από τα παράθυρα του σχολείου στον πωλητή της καντίνας με τα χοτ ντογκ, αλλά πάντα τα κατάφερνε να γλιτώνει τις τιμωρίες προφασιζόμενη διάφορες δικαιολογίες. «Η Ivanka ήταν ουσιαστικά η αρχηγός, αυτή που πρωτοστατούσε, αλλά έπεισε την διευθύντρια και τη γλίτωσε, ενώ απέβαλαν όλες εμάς τις υπόλοιπες», είπε χαρακτηριστικά η Ohrstrom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

Μεταξύ άλλων, η Ivanka παρουσιάζεται και ως ρατσίστρια. Για να ενισχύσει την άποψη αυτή, η Lysandra θυμάται πως μικρή φορούσε ένα κολιέ που της χάρισε ο τότε σύντροφός της και το οποίο η κόρη του πρώην προέδρου μισούσε. «Πώς νιώθει ο Εβραίος φίλος σου όταν κάνετε σεξ και το κολιέ αυτό τον χτυπά στο πρόσωπο; Πώς μπορείς να φοράς αυτό το πράγμα; Φωνάζει: “τρομοκράτης”», θυμάται να της είχε πει.


Αν και το κείμενο της Lysandra Ohrstrom έχει γίνει viral σε όλο τον κόσμο, μέχρι στιγμής η Ivanka Trump δεν έχει μπει στον κόπο να σχολιάσει τίποτα.

Πηγή: Must