Ισόβια κάθειρξη για διπλό φόνο σε διάσημη influencer του TikTok

Σε ισόβια κάθειρξη για διπλό φόνο καταδικάστηκαν η influencer του TikTok Μαχεκ Μπουχάρι και η μητέρα της για τη δολοφονία δύο ανδρών

Σε ισόβια κάθειρξη για διπλό φόνο καταδικάστηκαν η influencer του TikTok Μαχεκ Μπουχάρι και η μητέρα της ύστερα από απειλή που δέχτηκαν για δημοσιοποίηση μαγνητοσκοπημένου υλικού από ιδιωτικές στιγμές.

Η Μπουχάρι έκλαψε με λυγμούς στο άκουσμα της ποινής για τη δολοφονία του εραστή της μητέρας της και του φίλου του σε μια καταδίωξη με αυτοκίνητο που κατέληξε στον θάνατο των δύο ανδρών. Η μητέρα της Ανσριν Μπουχάρι, 46 ετών, κρίθηκε επίσης ένοχη για τους φόνους.

Ο Σακιμπ Χουσεϊν και ο Μοχάμεντ Ιτζαζουντίν, και οι δύο 21 ετών, έχασαν τη ζωή τους όταν το Skoda τους «κόπηκε κυριολεκτικά στα δύο» και έπιασε φωτιά αφότου παρεκτράπηκε από το οδόστρωμα και έπεσε σε ένα δέντρο.

Ο  Χουσεΐν είχε απειλήσει να αποκαλύψει την ερωτική σχέση που είχαν εκείνος και η Ανσρίν Μπουχάρι.

Η Μπουχάρι, 24 ετών, και η μητέρα της, αρνήθηκαν τις δύο κατηγορίες για φόνο, αλλά καταδικάστηκαν από τους ενόρκους.

Λίγο πριν πεθάνει, ο Χουσεϊν τηλεφώνησε στο 999 στην αστυνομία λέγοντας ότι η ασημένια Skoda Fabia του κ. Ιτζαζουντίν εμβολιάστηκε από δύο αυτοκίνητα. Στην ηχογραφημένη κλήση που παίχτηκε στο Leicester Crown Court, ακούστηκε να λέει: "Προσπαθούν να μας βγάλουν από το δρόμο. Σας παρακαλώ, σας ικετεύω, θα πεθάνω".

Είπε επίσης «Θεέ μου», πριν ακουστεί μια κραυγή και η κλήση διακοπεί από την  πρόσκρουση.

Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι τους έβγαλαν σκοπίμως έξω από το δρόμο σε «ενέδρα» αφού ο Χουσεΐν είχε απειλήσει να δημοσιεύσει ταινία με ερωτικό περιεχόμενο και να  αποκαλύψει τη μακροχρόνια σχέση του με την 46χρονη μητέρα της influencer.
 

Πηγή: skai.gr