Ένας και μοναδικός ο υπερτυχερός του Powerball - Κέρδισε το υπέρογκο ποσό των 2,04 δισ. δολαρίων

Αν επιλέξει να εισπράξει το ιλιγγιώδες ποσό άμεσα θα έχει στο χέρι 997,6 εκατ. δολάρια ή να λάβει ολόκληρο το ποσό σε 29 ετήσιες πληρωμές

Πλουσιότερος κατά... 2,04 δισ. δολάρια, είναι από σήμερα ένας υπερτυχερός στην Καλιφόρνια που είναι και ο μοναδικός νικητής του Powerball. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ σε τζακπότ με αποτέλεσμα δεκάδες πολίτες να συρρέουν για να παίξουν ένα δελτίο.

Το νικητήριο δελτίο πουλήθηκε στην Αλταντίνα στην κομητεία του Λος Άντζελες , σύμφωνα με ένα tweet από τη Λοταρία της Καλιφόρνια χωρίς ωστόσο να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του νικητή.

Αν επιλέξει να εισπράξει το ιλιγγιώδες ποσό άμεσα θα έχει στο χέρι 997,6 εκατ. δολάρια ή να λάβει ολόκληρο το ποσό σε 29 ετήσιες πληρωμές, σύμφωνα με τo Reuters.

Η πολυαναμενόμενη κλήρωση της Δευτέρας καθυστέρησε περίπου 10 ώρες, επειδή μια συμμετέχουσα λοταρία επεξεργαζόταν ακόμη τα δεδομένα των πωλήσεων και των παιχνιδιών της, δήλωσε η Πολυκρατική Ένωση Λοταριών.  Μόλις ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες διαδικασίες η κλήρωση πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί της Τρίτης.

Είχαν προηγηθεί σχεδόν 40 τζακπότ που ανέβασαν το έπαθλο, αλλά και μια φρενίτιδα αγορών. 

Πηγή: skai.gr