Τρανς μοντέλο είχε χειραψία με τον Τζο και την Τζιλ Μπάιντεν και μετά... γδύθηκε στον Λευκό Οίκο - Βίντεο

Η Ρόουζ Μοντόγια, 27 ετών, βρισκόταν στη μεγάλη λίστα των καλεσμένων που προσκλήθηκαν για να γιορτάσουν το Pride στο Λευκό Οίκο

Ένα τρανσέξουαλ μοντέλο και ακτιβίστρια χαιρετήθηκε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και την «πρώτη κυρία» Τζιλ Μπάιντεν και μετά έκανε τόπλες στο Λευκό Οίκο. Απαντώντας στις αντιδράσεις δήλωσε ότι αυτό που έκανε ήταν νόμιμο. «Ζούσα την αλήθεια μου» ανέφερε. 

Η Ρόουζ Μοντόγια, 27 ετών, η οποία βρισκόταν στη μεγάλη λίστα των καλεσμένων που προσκλήθηκαν για να γιορτάσουν το Pride στο Λευκό Οίκο, καταγράφηκε να κατεβάζει το φόρεμά της και να σφίγγει το ακάλυπτο στήθος της μπροστά από το εμβληματικό μπαλκόνι Λευκού Οίκου με τη σημαία του Pride να κρέμεται στο βάθος. 

Το μοντέλο, που γεννήθηκε στο Αϊντάχο είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον πρόεδρο και την «πρώτη κυρία» — και οι δύο εκφώνησαν ομιλίες στους εκατοντάδες προσκεκλημένους που ήταν παρόντες. «Είναι τιμή. Τα τρανς δικαιώματα είναι ανθρώπινα δικαιώματα», είπε η Μοντόγια στον Μπάιντεν καθώς έδιναν τα χέρια. 
 

Το μοντέλο μοιράστηκε το βίντεο της εκδήλωσης με τους 103.000 ακολούθους της στο Instagram τη Δευτέρα.

Στο βίντεο περιλαμβάνεται ένα απόσπασμα από την ομιλία του 80χρονου προέδρου, ο οποίος είπε ότι τα μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ είναι «μερικοί από τους πιο γενναίους και πιο εμπνευσμένους ανθρώπους» που «γνώρισε ποτέ».

Απαντώντας στις έντονες αντιδράσεις, η Μοντόγια, ξεκαθάρισε ότι «το να κάνεις τόπλες στην (Ουάσινγκτον) DC είναι νόμιμο, και υποστηρίζω πλήρως το κίνημα "για την απελευθέρωση των θηλών"». «Γιατί το στήθος μου θεωρείται πλέον ακατάλληλο ή παράνομο όταν το επιδεικνύω; Ωστόσο, πριν γίνω τρανς, δεν ήταν» πρόσθεσε.

«Το μόνο που κάνετε είναι να επιβεβαιώνετε ότι είμαι γυναίκα», απάντησε στους επικριτές. 

Η Μοντόγια -η οποία ξεκίνησε τις διαδικασίες για αλλαγή φύλου το 2015- διευκρίνισε ότι κάλυψε τις θηλές της για είχε «μηδενική πρόθεση να προσπαθήσει να είναι χυδαία» και ότι «απλώς ζούσε τη χαρά». «Ζω την αλήθεια μου και υπάρχω στο σώμα μου» τόνισε.

Πηγή: skai.gr