ΗΠΑ: Πρώην μοντέλο του Playboy καταδικάστηκε για τη δολοφονία ψυχίατρου - Φωτό

Το θύμα είχε στενή «συναλλακτική» σχέση με την Κέσλι Τέρνερ, σύμφωνα με τους εισαγγελείς - To πρώην μοντέλο, με το χαρακτηριστικό τατουάζ με ένα πιστόλι στο μηρό δολοφόνησε τον ψυχίατρο

Ένα πρώην μοντέλο του Playboy καταδικάστηκε σε τουλάχιστον 10 χρόνια φυλάκιση την Τρίτη, αφότου δέχθηκε ότι υπήρχαν επιβαρυντικά στοιχεία για την ενοχή της σε ό,τι αφορά τη δολοφονία ενός ψυχιάτρου από την Καλιφόρνια το 2019 στο Λας Βέγκας.

Η Κέλσι Τέρνερ, η οποία έχει ποζάρει για το Playboy Italia και στο Maxim, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης μεταξύ 10 και 25 ετών σε δικαστήριο της κομητείας Κλαρκ της Νεβάδα για το ρόλο της στο θάνατο του Δρ Τόμας Μπουσάρντ. 

Buchard


Το θύμα, ο οποίος είχε στενή «συναλλακτική» σχέση με την Τέρνερ, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, δολοφονήθηκε και κατόπιν έκρυψαν τη σορό του στο αυτοκίνητο της Τέρνερ το Μάρτιο του 2019, ανέφερε το Las Vegas Review-Journal.

Οι εισαγγελείς είπαν ότι η Τέρνερ, 29 ετών, με το χαρακτηριστικό τατουάζ με ένα πιστόλι στο μηρό, είπε στον φίλο της Τζον Κένιστον να επιτεθεί στον Μπουσάρντ όταν ο γιατρός επισκέφτηκε το ζευγάρι στο Λας Βέγκας, ανέφερε η εφημερίδα. Ο Κένισον χτύπησε τον 71χρονο με ρόπαλο και μετά έβαλε τη σορό του στο πορτμπαγκάζ μιας Mercedes-Benz που συνδέεται με την Τέρνερ, ανέφερε το KTVN.

Turner


Η αστυνομία είπε ότι ο Μπουσάρντ ταξίδεψε στο Λας Βέγκας για να τερματίσει τη διετή σχέση με την Τέρνερ, ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός. Υποστήριζε οικονομικά αυτήν και το παιδί της, συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής του ενοικίου της, σύμφωνα με το Las Vegas Review-Journal.

«Σίγουρα υπάρχει χώρος για πολλές εικασίες για το ποια ήταν η φύση της σχέσης», είπε η γενική αναπληρώτρια εισαγγελέας Πάμελα Γουέκερλι στο δικαστήριο κατά την ακροαματική διαδικασία, σύμφωνα με το Review-Journal.

Turner


«Πιστεύω ότι τα γεγονότα αυτής της υπόθεσης αποδεικνύουν ωστόσο ότι, σε ό,τι αφορά την κυρία Τέρνερ, αυτή ήταν μια "συναλλακτική σχέση", σε όποιον βαθμό κι αν ήταν αυτή συναλλακτική» πρόσθεσε η εισαγγελέας.

Ο εραστής της καταδικάστηκε τον Ιούλιο σε 18-45 χρόνια φυλάκιση μετά την ομολογία ενοχής του. 

Turner

Πηγή: skai.gr