«Κάποιος θα πεθάνει»: Οι Δημοκρατικοί προειδοποιούν για ξέσπασμα πολιτικής βίας στις ΗΠΑ μετά την επίθεση στον Πολ Πελόζι

Οι προειδοποιήσεις έρχονται εν μέσω μακροχρόνιας ανησυχίας ότι οι παρεχόμενες υπηρεσίες ασφαλείας δεν επαρκούν στις συνεχιζόμενες απειλές που δέχονται οι βουλευτές

Φόβο για το ξέσπασμα πολιτικής βίας στην Αμερική μετά την επίθεση που δέχτηκε ο σύζυγος της Νάνσι Πελόζι στην Καλιφόρνια την περασμένη Παρασκευή εκφράζουν οι Δημοκρατικοί.

Οι προειδοποιήσεις έρχονται εν μέσω μακροχρόνιας ανησυχίας ότι οι παρεχόμενες υπηρεσίες ασφαλείας δεν επαρκούν στις συνεχιζόμενες απειλές που δέχονται οι βουλευτές, ειδικά καθώς πλησιάζουν οι ενδιάμεσες εκλογές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Guardian.

«Κάποιος θα πεθάνει», είπε η Ντέμπι Ντίνγκελ, μια Δημοκρατική βουλευτής από το Μίσιγκαν, στον ειδησεογραφικό ιστότοπο Axios.Όπως επισήμανε η Ντίνγκελ το 2020, αφού ο Τάκερ Κάρλσον του Fox News μετέδωσε ένα απόσπασμα για εκείνη, «είχα άνδρες έξω από το σπίτι μου με όπλα επίθεσης εκείνο το βράδυ».

Ο Mike Quigley, ένας Δημοκρατικός βουλευτής από το Ιλινόις, ανέφερε στο Axios ότι η άγρια ​​επίθεση «επιβεβαιώνει αυτό που γνωρίζουν τα μέλη: είμαστε εντελώς ευάλωτοι σε μια εποχή που οι κίνδυνοι αυξάνονται». Ο Quigley είπε επίσης: «Χρειαζόμαστε περισσότερους τρόπους για να προστατεύσουμε τα μέλη και τις οικογένειές μας».

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης που επιτέθηκε στον Πολ Πελόζι εισέβαλε στο σπίτι φωνάζοντας «που είναι η Νάνσι» με τον πραγματικό στόχο όπως φαίνεται να ήταν η  Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Πηγή: skai.gr