ΗΠΑ: Ο Καρλ Νάσιμπ πρώτος ενεργός παίκτης του NFL που ανακοίνωσε ότι είναι γκέι (vid)

Ο αμυντικός των Las Vegas Raiders Καρλ Νάσιμπ έγινε ο πρώτος ενεργός παίκτης του NFL (αμερικανικό ράγκμπι) που ανακοίνωσε δημοσίως ότι είναι γκέι. Ο Nασίμπ, 28 ετών, έκανε την ανακοίνωση σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό του στο Instagram. 

«Απλώς ήθελα ένα λεπτό για να πω ότι είμαι γκέι. Ήθελα να το κάνω εδώ και καιρό, αλλά τελικά αισθάνομαι αρκετά άνετα για να το βγάλω από πάνω μου», είπε. 

«Έχω πραγματικά την καλύτερη ζωή, την καλύτερη οικογένεια, τους φίλους και τη δουλειά που ένας άντρας θα μπορούσε να ζητήσει»

Ο 28χρονος πρόσθεσε: «Είμαι ένα αρκετά ιδιωτικό άτομο, οπότε ελπίζω να γνωρίζετε ότι δεν το κάνω αυτό για την προσοχή. Απλώς πιστεύω ότι η αντιπροσώπευση και η διαφάνεια είναι τόσο σημαντικά». 

«Ελπίζω πραγματικά ότι μια μέρα βίντεο όπως αυτό και ολόκληρη η διαδικασία που βγαίνει δεν θα είναι απαραίτητα, αλλά μέχρι τότε θα κάνω το καλύτερό μου για να καλλιεργήσω μια κουλτούρα που δέχεται και είναι συμπονετική». 

Σε αυτό το πλαίσιο ο Νάσιμπ ανακοίνωσε ότι δωρίζει 140.000 δολάρια στο Trevor Project, μια υπηρεσία πρόληψης αυτοκτονιών για νέους ΛΟΑΤΚΙ στην Αμερική.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carl Nassib (@carlnassib)

Πηγή: skai.gr