ΗΠΑ: Επιβάτιδα ξέμεινε σε αεροπλάνο και δεν μπορούσε να βγει έξω

Ξεχασμένη από το πλήρωμα, μέσα σε ένα άδειο και σκοτεινό αεροσκάφος ξύπνησε μια γυναίκα που επέβαινε σε πτήση της Air Canada από το Κεμπέκ. Μάλιστα η γυναίκα δεν είχε τρόπο διαφυγής...

Φίλος της Τίφανι Άνταμς ανήρτησε στην ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας στο Facebook την περιπέτειάς της και προκάλεσε δυσπιστία στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ζήτησαν διευκρινίσεις από την αεροπορική εταιρεία. 

Σύμφωνα με την ανάρτηση, η Άνταμς ταξίδευε από το Κεμπέκ στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πίρσον του Τορόντο αλλά στη διάρκεια της πτήσης αποκοιμήθηκε μιας και τα διπλανά της καθίσματα ήταν άδεια. 

Η ίδια ανέφερε ότι ξύπνησε μέσα σε απόλυτο σκοτάδι με το αεροπλάνο να έχει προσγειωθεί και τους επιβαίνοντες να έχουν αποβιβαστεί. «Νόμιζα ότι έβλεπα εφιάλτη γιατί, σοβαρά, πώς συνέβη κάτι τέτοιο;», αναρωτήθηκε η ίδια.  

Είπε ότι τηλεφώνησε σε έναν φίλο της μέσα από το αεροπλάνο αλλά η συνομιλία διακόπηκε μετά από ένα λεπτό γιατί το τηλέφωνό της έμεινε από μπαταρία.

«Προσπάθησα να επικεντρωθώ στην αναπνοή μου και να ελέγξω την κρίση πανικού μου ενώ ταυτόχρονα επιχειρούσα να φορτίσω το κινητό μου βάζοντάς το σε όποια θύρα USB έβρισκα», αλλά η προσπάθειά της απέβη μάταια γιατί δεν υπήρχε ρεύμα στο αεροσκάφος.

Η κα Άνταμς κατάφερε και βρήκε έναν φακό μέσα στο πιλοτήριο, άνοιξε μια από τις πόρτες του αεροσκάφους αλλά δεν μπορούσε να κατέβει από το αεροπλάνο γιατί έλειπε η σκάλα αποβίβασης επιβατών.

Έτσι, χρησιμοποίησε τον φακό για να κάνει σήμα σε έναν οδηγό οχήματος μεταφοράς αποσκευών, ο οποίος την είδε καθισμένη στην είσοδο του αεροσκάφους με την πόρτα ανοιχτή και τα πόδια της να κρέμονται στον αέρα.

«Όταν με είδε ο οδηγός έπαθε σοκ και διερωτήθηκε πώς διάολο με ξέχασαν μέσα στο αεροπλάνο. Το ίδιο αναρωτιέμαι και εγώ» σημείωσε η άτυχη επιβάτιδα. 

Η Air Canada ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό, αλλά η Άνταμς έκτοτε δεν μπορεί να κοιμηθεί καλά και αντιμετωπίζει νυχτερινούς τρόμους. Η Air Canada δήλωσε στο δίκτυο CTV ότι ερευνά το επεισόδιο αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

Πηγή: skai.gr