Μυστήριες διαφημιστικές πινακίδες για το άλμπουμ του Τράβις Σκοτ Utopia εμφανίστηκαν στην Καλιφόρνια

Θαυμαστές του Τράβις Σκοτ παρατήρησαν διαφημιστικές πινακίδες για το επερχόμενο άλμπουμ του Αμερικανού ράπερ «Utopia» σε όλη την Καλιφόρνια.

Οι αφίσες φέρουν το λογότυπο της εταιρείας του Τράβις Σκοτ, Cactus Jack και είναι με τέτοιον τρόπο τοποθετημένες, ώστε η μία να περιλαμβάνει το ερώτημα «Αναζητάς την UTOPIA?» και η άλλη αναγράφει «Λάθος δρόμος» και κατευθύνει προς το Ίντιο, όπου διεξάγεται το Μουσικό Φεστιβάλ Coachella.

«Ο Τράβις Σκοτ θα σαρώσει τα Grammy την επόμενη χρονιά με το Utopia» προέβλεψε ένας θαυμαστής σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Άλλοι θαυμαστές άρχισαν να κάνουν υποθέσεις για συνεργασίες του Σκοτ με καλλιτέχνες που μπορεί να έχουν συμπεριληφθεί στο άλμπουμ και πολλοί εξέφρασαν την ελπίδα να είναι μεταξύ αυτών ο Φρανκ Όσιαν, ο οποίος συμμετείχε στο άλμπουμ Astroworld, στο τραγούδι «Interstellar» με τον Χανς Τσίμερ.

Αρχικά ο Τράβις Σκοτ είχε ανακοινωθεί ως το κεντρικό όνομα στο Φεστιβάλ Coachella φέτος, αλλά η εμφάνισή του ακυρώθηκε μετά την τραγωδία στο Φεστιβάλ Astroworld, όπου 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εκατοντάδες άλλοι τραυματίστηκαν όταν ο ράπερ ήταν στη σκηνή.

Τον περασμένο μήνα αναφέρθηκε ότι ο Σκοτ θα εμφανιζόταν μαζί με τον Kanye West, η συμμετοχή του οποίου όμως ακυρώθηκε και αντικαταστάθηκε από τους The Weeknd και Swedish House Mafia .

Το Utopia, το τέταρτο άλμπουμ του Σκοτ, θα ακολουθήσει το Astroworld του 2018, το οποίο ήταν στην κορυφή των charts στις ΗΠΑ και τη συλλογή του Jackboys που κυκλοφόρησε την επόμενη χρονιά.

Το Φεστιβάλ Coachella 2022 αρχίζει την Παρασκευή 15 Απριλίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ