ΗΠΑ: Δολοφόνησε τον 2 ετών γιο του και τη 10μηνη κόρη του με ψαροντούφεκο γιατί είχαν «DNA φιδιού» (pics)

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η ομολογία ενός άνδρα ότι σκότωσε τα δύο μικρά παιδιά του με ψαροντούφεκο στο Μεξικό επειδή κληρονόμησαν «DNA φιδιού» από τη σύζυγό του και «όταν μεγάλωναν επρόκειτο να γίνουν τέρατα». Ο Αμερικανός είναι επηρεασμένος από τις «θεωρίες συνωμοσίας QAnon και Illuminati». 

Ο Μάθιου Τέιλο Κόλεμαν, 40 ετών, έκανε τις δηλώσεις αυτές στους Ομοσπονδιακούς ερευνητές (FBI) αφότου συνελήφθη στα σύνορα μετά το διπλό δολοφονικό της Δευτέρας, αναφέρουν δικαστικά έγγραφα. 

 


Σύμφωνα με τα έγγραφα, στις 7 Αυγούστου η γυναίκα του ειδοποίησε τις αρχές ότι έχασε τα ίχνη του Κόλεμαν, καθώς έφυγε από το σπίτι τους στη Σάντα Μπάρμπαρα με την 10 μηνών κόρη του και τον 2χρονο γιο του και πήγε στην παραθαλάσσια παραθεριστική πόλη Ροζαρίτο στο Μεξικό.

Φέρεται να έπληξε τα δύο παιδιά του το στήθος με το ψαροτούφεκο, ενώ συνελήφθη από τις αμερικανικές συνοριακές αρχές όταν προσπάθησε να ξαναμπεί στις ΗΠΑ δύο μέρες αργότερα, ανέφερε ένορκη κατάθεση του FBI.

 


Οι συνοριακοί αστυνομικοί «παρατήρησαν αυτό που φαινόταν να είναι αίμα» σε χαρτιά στο όχημά του, ενώ η μεξικανική αστυνομία βρήκε τα πτώματα των νεαρών θυμάτων που ταιριάζουν με την περιγραφή των παιδιών του Κόλεμαν σε ένα χαντάκι, σύμφωνα με το έγγραφο. 

Ο ύποπτος, απαρνήθηκε το δικαίωμά του να μη μιλήσει άνευ συμβουλής δικηγόρου (Miranda rights) ομολογώντας στους ομοσπονδιακούς ότι «πίστευε ότι τα παιδιά του θα γίνονταν τέρατα, οπότε έπρεπε να τα σκοτώσει», σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση. 

 

 

Πηγή: nypost.com