Τραγωδία στις ΗΠΑ: 12χρονη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 9χρονο αδερφό της – Βίντεο από την σπαρακτική στιγμή της σύλληψής της 

Το κορίτσι κατατρομαγμένο κλαίει γοερά, ζητάει συγνώμη και παρακαλεί τους αστυνομικούς να μην την συλλάβουν

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία έχει συγκλονίσει τις ΗΠΑ. 

Ένα 12χρονο κορίτσι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον αδερφό της, ένα αγόρι 9 ετών, επειδή πίστευε πως ήταν… δαιμονισμένος!
Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα, η τραγωδία συνέβη στην Τούλσα της Οκλαχόμα, τον Ιανουάριο, αλλά η υπόθεση είδε τώρα το φως της δημοσιότητας 

Το κορίτσι μαχαίρωσε πάνω από 15 φορές τον αδερφό της ενώ εκείνος κοιμόταν και στη συνέχεια πέταξε το μαχαίρι από το παράθυρο.

Το 9χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κατασφαγιασμένο όπου και αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του. 

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητά βίντεο από την στιγμή της σύλληψης του κοριτσιού, το οποίο κλαίει γοερά, ζητάει συγνώμη και παρακαλεί τους αστυνομικούς να μην την συλλάβουν. 

Τα πλάνα προκαλούν σφίξιμο στο στομάχι καθώς και η ίδια η δολοφόνος είναι παιδί. 

«Συγγνώμη, συγγνώμη μαμά! Δεν ήθελα να συμβούν έτσι τα πράγματα! Δεν ξέρω πως το έκανα, ήταν κάτι δαιμονικό. Θα περάσω την υπόλοιπη ζωή μου στη φυλακή» ακούγεται να λέει η κατατρομαγμένη 12χρονη ενώ οι αστυνομικοί τις περνούν χειροπέδες έξω από το σπίτι της. 

Ο αστυνομικός της μιλάει με ήρεμο τρόπο και τη ρωτάει που είναι το μαχαίρι και η 12χρονη τους εξηγεί που το πέταξε. 

Στα πλάνα ακούγεται και η μητέρα της να της μιλάει φανερά νευριασμένη και να της λέει: «Έχει μαχαιριές στο στήθος. Θα μπορούσες να τον σκοτώσεις! Να παρακαλάς τον Θεό να ζήσει». 

Το βίντεο συνεχίζει με την μεταγωγή του κοριτσιού στο τμήμα.

Σύμφωνα με την μητέρα της, Lyda, το κορίτσι είχε λάβει πρόσφατα φαρμακευτική αγωγή, αλλά ποτέ δεν είχε κανένα λόγο να πιστέψει ότι ήταν ένα επικίνδυνο παιδί.
 

Πηγή: skai.gr