Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι εργάτες φυτείας τσαγιού στην Ινδία δολοφόνησαν και έφαγαν κομμάτια του εργοδότη τους και της γυναίκας του για να τον εκδικηθούν...

Σύμφωνα με την ινδική αστυνομία, το Δεκέμβριο οι εργαζόμενοι στη φυτεία τσαγιού, που βρίσκεται στο κρατίδιο Ασάμ, στασίασαν. Περίπου 1.000 διαδηλωτές περικύκλωσαν και έκαψαν την οικία του ιδιοκτήτη της φυτείας. Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της φυτείας μαζί με τη σύζυγό του δολοφονήθηκαν άγρια και φαγώθηκαν από ορισμένους εργάτες. Όπως διευκρινίστηκε από την ανάκριση, αιτία της εξέγερσης ήταν η εκδίωξη 10 εργατών. Εκτός αυτού τρεις εργάτες συνελήφθησαν από την αστυνομία, πράγμα, που επίσης προκάλεσε οργή τους συναδέλφους τους.

«Οι έρευνες μας λένε ότι τουλάχιστον πέντε εργαζόμενοι στη φυτεία έφαγαν τη σάρκα του εργοδότη τους και της συζύγου του αφότου τους δολοφόνησαν άγρια» δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους ο αναπληρωτής επικεφαλής της αστυνομίας στην περιοχή.

«Υποψιαζόμαστε ότι περίπου 15 άνθρωποι ενεπλάκησαν στο έγκλημα, αν και υπήρχαν περίπου 1.000 στο σημείο» πρόσθεσε ο αξιωματούχος. «Έχουμε εντοπίσει όλους τους ιθύνοντες του εγκλήματος και εννέα είναι υπό κράτηση μέχρι τώρα» κατέληξε.

Πηγή: skai.gr