Ιμάμογλου κατά Ερντογάν: Ο Θεός να φυλάει την χώρα από αδαείς κυβερνήτες

Επίθεση κατά του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την οικονομική κατάσταση στη χώρα εξαπέλυσε και ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου.

«Πόσο θα αγοράσει αυτός ο λαός το ψωμί του, όταν έχει τριπλασιαστεί η τιμή του αλευριού» ανέφερε – μεταξύ άλλων – ο Εκρέμ Ιμάμογλου, σε πρόσφατες δηλώσεις του.

«Λένε πως θα δώσουν αυξήσεις στους μισθούς 30% και 40% στο βασικό μισθό. Ακούστε, στην οικονομία χάθηκε η άκρη του νήματος. Και εγώ σπούδασα οικονομικά. Αλλά δεν λέω σαν τους άλλους πως είμαι καθηγητής! Συμβουλεύομαι τους ειδικούς. Δεν μπορώ να πω πως ξέρω τα οικονομικά. Χάθηκε η άκρη του νήματος» είπε δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης.

Και πρόσθεσε: «Πρέπει γρήγορα να ανασυνταχθούμε, να το κάνουμε για τον λαό μας. Ο Θεός να φυλάει αυτή την χώρα και τον λαό της από τους αδαείς κυβερνήτες!».

Υπενθυμίζεται ότι η τουρκική λίρα έχει χάσει πάνω από το 43% της αξίας του έναντι του δολαρίου από τις αρχές του έτους και οι παρατηρητές φοβούνται ότι η πτώση μπορεί να συνεχιστεί και άλλο.

Πηγή: skai.gr