Κλείσιμο

Ηλικιωμένη πυροβόλησε και σκότωσε τον ετοιμοθάνατο άντρα της μέσα στο νοσοκομείο

«Επειδή ο Jerry Gilland ήταν ετοιμοθάνατος, σχεδίασαν το έγκλημα εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Daytona Beach

Ένα έγκλημα που έχει προκαλέσει συζητήσεις έγινε σε νοσοκομείο των ΗΠΑ: μια 76χρονη γυναίκα πυροβόλησε και σκότωσε μέσα στο ίδρυμα που νοσηλευόταν τον ηλικιωμένο σύζυγό της. 

Η Ellen Gilland σκότωσε τον 77χρονο Jerry Gilland επειδή - όπως είπε μετά στους αστυνομικούς – ο ίδιος ο άντρας της, της το είχε ζητήσει. 

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το Σάββατο σε νοσοκομείο της Daytona Beach, όπου ο ηλικιωμένος Jerry νοσηλευόταν στον 11ο όροφο, σε πτέρυγα με ασθενείς σε τελικό στάδιο.

Μετά την δολοφονία του άντρα της, η Ellen κλείστηκε για 4 ώρες στο δωμάτιο, μέχρι τελικά να παραδοθεί στην αστυνομία. 

«Επειδή ο Jerry Gilland ήταν ετοιμοθάνατος, σχεδίασαν το έγκλημα εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Daytona Beach, Jakari Young.Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, το σχέδιο ήταν η Ellen στη συνέχεια να αυτοκτονήσει, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει η ηλικιωμένη γυναίκα. 

Τελικά η 76χρονη γυναίκα συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης πρώτου βαθμού και βαριά επίθεση με θανατηφόρο όπλο.

Πηγή: skai.gr