IDF: Δεκάδες τρομοκράτες σκοτώθηκαν στη διάρκεια των μαχών

«Τα στρατεύματα των IDF αντιμετώπισαν πολλούς τρομοκράτες στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας κατά τη διάρκεια των οποίων σκοτώθηκαν δεκάδες τρομοκράτες» ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός.

Τα στρατεύματα του IDF συνεχίζουν να χτυπούν τρομοκράτες και να καταστρέφουν τρομοκρατικές υποδομές σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας, αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή του ο ισραηλινός στρατός και προσθέτει ότι «τα στρατεύματα των IDF αντιμετώπισαν πολλούς τρομοκράτες στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας κατά τη διάρκεια των οποίων σκοτώθηκαν δεκάδες τρομοκράτες».

Αναλυτικά αναφέρει ότι: «Κατά τη διάρκεια της νύχτας, πυρήνες τρομοκρατών στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας εκτόξευσαν αντιαρματικούς πυραύλους, πυροδότησε εκρηκτικούς μηχανισμούς και εκτόξευσαν χειροβομβίδες κατά των στρατευμάτων του IDF.

ισραήλ

Οι στρατιώτες συγκρούστηκαν με τους τρομοκράτες, με τη βοήθεια πυρών πυροβολικού και τανκς, ενώ κατευθύνουν εναέριο χτύπημα από ελικόπτερο και επίθεση πυραύλων από σκάφος του λιμενικού. Κατά τη διάρκεια των μαχών σκοτώθηκαν δεκάδες τρομοκράτες.

ισραήλ

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια χερσαίων επιχειρήσεων στη Λωρίδα της Γάζας, πυρήνας τρομοκρατών πυροβόλησε κατά των στρατευμάτων των IDF. Τα στρατεύματα κατεύθυναν ένα αεροσκάφος σε ένα χτύπημα που σκότωσε τους τρομοκράτες. Τα εφεδρικά στρατεύματα των IDF, ενώ δέχονταν πυρά κάλυψης από το ισραηλινό ναυτικό, συντονίστηκαν με εναέριες δυνάμεις και κατεύθυναν ένα αεροσκάφος σε ένα χτύπημα που εξουδετέρωσε μια επιπλέον ομάδα τρομοκρατών που σχεδίαζε να εκτοξεύσει αντιαρματικούς πυραύλους προς τους στρατιώτες των IDF.

ισραήλ

Τις τελευταίες ημέρες, στρατιώτες του IDF από την 36η Μεραρχία σκότωσαν πολλούς τρομοκράτες και κατεύθυναν αεροπορικά πλήγματα σε τρομοκρατικούς στόχους της Χαμάς, που περιελάμβαναν εγκαταστάσεις κατασκευής και αποθήκευσης όπλων, θέσεις εκτόξευσης αντιαρματικών πυραύλων και θέσεις εκτόξευσης UAV».

Πηγή: skai.gr