Ιδανική θέση εργασίας: Για 78.000 δολάρια το χρόνο δοκιμάζεις σοκολάτες και ζαχαρωτά από τον καναπέ του σπιτιού σου

Η Candy Funhouse, online πωλητής διαφόρων λιχουδιών -από σοκολάτες μέχρι τσίχλες-, δίνει 78.000 δολάρια τον χρόνο στον Chief Candy Officer, ο οποίος μάλιστα θα δουλεύει από το σπίτι.

Μια πολύ γλυκιά θέση εργασίας προσφέρει καναδική εταιρεία ζαχαρωτών.

Η Candy Funhouse, online πωλητής διαφόρων λιχουδιών -από σοκολάτες μέχρι τσίχλες-, δίνει 78.000 δολάρια τον χρόνο στον Chief Candy Officer, ο οποίος μάλιστα θα δουλεύει από το σπίτι.

Στην αγγελία που αναρτήθηκε στο LinkedIn τον Ιούλιο αναφέρεται ότι τα καθήκοντα είναι: «επικεφαλής ελεγκτής γεύσης, συμμετοχή σε συνεδριάσεις για καραμέλες... και άλλα διασκεδαστικά».

Κι όλα αυτά από τον καναπέ του σπιτιού.

Όπως ήταν φυσικό, έχουν υποβληθεί αιτήσεις από χιλιάδες υποψήφιους.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Jamal Hejazi δήλωσε στο CNN έκπληκτος από το ενδιαφέρον που συγκεντρώνει η αγγελία  -οικογένειες ολόκληρες στέλνουν περίτεχνα βίντεο ζητώντας τη δουλειά.

Η Candy Funhouse, με έδρα έξω από το Τορόντο, διευθύνεται από τέσσερα αδέρφια που μεγάλωσαν στην περιοχή. Οι γονείς τους είχαν μαγαζιά με ντόνατ και ένα τοπικό εστιατόριο.

Η οικογένεια ήλπιζε να διαφοροποιήσει την εταιρεία από άλλες κορυφαίες του κλάδου, όπως η Mars, με έναν «περίεργο» συνδυασμό προϊόντων, χωρίς ελάχιστες παραγγελίες και ισχυρή ώθηση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι πωλήσεις το 2021, που ενισχύθηκαν σημαντικά από την πανδημία, ήταν λίγο κάτω από 15 εκατομμύρια δολάρια. Η οικογένεια διατηρεί το 90% της εταιρείας.

Η περιζήτητη θέση εργασίας του Chief Candy Officer απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους από πέντε ετών και άνω -αν και θα απαιτείται η γονική συναίνεση.

Η εταιρεία έχει 340.000 ακόλουθους στο Instagram και τρία εκατομμύρια στο Tik-Tok, συμπεριλαμβανομένου ενός Καρντάσιαν.

Αυτή την εποχή η εταιρεία προετοιμάζεται για το Halloween, τη μεγαλύτερη περίοδο πωλήσεών της πέρυσι.

Ο Hejazi είπε ακόμη ότι τα δημοσιεύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ισχυρίζονται ότι ο Chief Candy Officer θα πρέπει να τρώει 3.500 καραμέλες το μήνα είναι λάθος.

Πηγή: skai.gr