Κλείσιμο

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Αλίνα Καμπάεβα... της κρυφής «ερωμένης» του Πούτιν

Η 39χρονη χρυσή ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής εμφανίστηκε σε κατασκήνωση προπόνησης για τη ρυθμιστική γυμναστική στο Σότσι

H Αλίνα Καμπάεβα, φερόμενη ως «ερωμένη» του Βλαντιμίρ Πούτιν, εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημοσίως μετά την επιβολή κυρώσεων από τη Δύση για τη «στενή προσωπική της σχέση» με τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας. 

Η 39χρονη χρυσή ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής, Αλίνα Καμπάεβα, η οποία φημολογείται ότι έχει κρυφή οικογένεια με τον Ρώσο πρόεδρο, δεν σχολίασε τις κυρώσεις, ούτε, όπως ήταν αναμενόμενο, μίλησε για την ιδιωτική της ζωή. 

Μάλιστα, όπως καταγράφει σε ρεπορτάζ της η Daily Mail, εθεάθη σε θέρετρο της Μαύρης Θάλασσας, στο Σότσι, και συγκεκριμένα σε κατασκήνωση προπόνησης για τη ρυθμιστική γυμναστική. 

Ήταν τον περασμένη Απρίλιο, όταν η Καμπάεβα εμφανίστηκε δίπλα σε παιδιά στον Τάφο του Αγνώστου Στρατιώτη στη Μόσχα προς τιμή των πεσόντων και έκτοτε τα ίχνη της… εξαφανίστηκαν.

Είναι εντυπωσιακό ότι πολλά Μέσα την αποκαλούν ως «αόρατη πριγκίπισσα»

Όπως γράφει η Daily Mail, η Καμπάεβα εμψύχωσε τους νεαρούς γυμναστές της κατασκήνωσης λέγοντάς τους χαρακτηριστικά: «Θέλω να σας προτρέψω όλους να μην τα παρατήσετε, να πετύχετε τους στόχους σας και να μην χάνετε το κουράγιο σας».

Πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος έχει αποκτήσει δύο «κρυφούς» γιους με τη «μυστική» ερωμένη του Αλίνα Καμπάεβα. Παλιότερο δημοσίευμά της γερμανόφωνης ελβετικής εφημερίδας «Sonntagszeitung» ανέφερε ότι ο πρώτος γιος του ζεύγους γεννήθηκε το 2015 σε μαιευτική «VIP» κλινική της Ελβετίας, κάτω από άκρα μυστικότητα. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι, διευθυντής στην κλινική είναι Ρωσίδα γυναικολόγος, η οποία διατηρεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τον Πούτιν και έχει εγκαταλείψει τη Ρωσία πριν από 30 χρόνια.

Ο δεύτερος «άγνωστος» γιος του 69χρονου Πούτιν και της 38χρονης Καμπάεβα ήρθε στον κόσμο το 2019 στη Μόσχα και μαιευτήρας ήταν πάλι η φίλη του Ρώσου προέδρου, που ταξίδεψε από την Ελβετία ειδικά για τον τοκετό της «κρυφής» Πρώτης Κυρίας της Ρωσίας.

Πάντως, ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου, που πήρε διαζύγιο από την πρώτη σύζυγό του Λιουντμίλα Πούτινα το 2014, από το 2007, όταν άρχισαν οι ψίθυροι για τη σχέση του με την Καμπάεβα, τα έχει αρνηθεί όλα κατηγορηματικά. 

Πρόσφατα, όλες οι πληροφορίες σχετικά με τη National Media Group (NMG) - στην οποία είναι πρόεδρος - διαγράφηκαν από τις ανοικτές βάσεις δεδομένων.

Η Καμπάεβα,πάντως, φαίνεται να κατοικοεδρεύει στο Σότσι, όπου κατασκευάζεται, όπως γράφει η Daily Mail, ένα τεράστιο γυμναστήριο στο όνομά της στην άκρη του πάρκου των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων της πόλης. Υπάρχουν, μάλιστα, αεροφωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν μια τεράστια ανάπτυξη σε ένα έργο που ξεκίνησε το 2017.

Ο Πούτιν, ο οποίος το 2013 ανακοίνωσε το διαζύγιό του από τη σύζυγό του Λουντμίλα, έχει δηλώσει στο παρελθόν: «Έχω μια ιδιωτική ζωή στην οποία δεν επιτρέπω να παρεμβαίνει κανείς. Πρέπει να γίνεται σεβαστή».

Πηγή: skai.gr