Κλείσιμο

Η νέα τσαρίνα της Ρωσίας: Ο Πούτιν δίνει το «δαχτυλίδι» της διαδοχής στην κόρη του Κατερίνα Τιχόνοβα

Σύμφωνα με το κανάλι General SVR στο Telegram και αναμεταδίδει η Daily Mail - που ισχυρίζεται ότι διαθέτει αξιόπιστες πηγές πληροφοριών μέσα στο περιβάλλον του Ρώσου προέδρου - η δεύτερη κόρη που απέκτησε ο Πούτιν από το γάμο του με την πρώην πρώτη κυρία της Ρωσίας, Λιουντμίλα, η 35χρονη Κατερίνα Τιχόνοβα, θα μπορούσε να αναγορευθεί νέα επικεφαλής της «Ενωμένης Ρωσίας», του κόμματος του πατέρα της.

Το κανάλι υποστηρίζει εδώ και καιρό ότι ο Πούτιν πάσχει από καρκίνο. «Η υποψηφιότητα της κόρης του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, της Κατερίνας Τιχόνοβα, για την αρχηγία του κόμματος της Ενωμένης Ρωσίας συζητείται και πάλι ενεργά. Και πρέπει να πω ότι πρόσφατα όλα τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα στο περιβάλλον του Πούτιν υποστηρίζουν την ιδέα αυτή», αναφέρει το δίκτυο, σημειώνοντας ότι στα τέλη του περασμένου χρόνου η πρόταση αυτή δεν είχε συγκεντρώσει τη συναίνεση όλων. Ωστόσο, «τώρα η κατάσταση έχει αλλάξει και ο πόλεμος, που είναι σε εξέλιξη εδώ και τρεις μήνες, έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις και την απαίτηση της ελίτ για μια Ρωσία, χωρίς τον Πούτιν».

Πριν από λίγο καιρό και ο ιστότοπος Meduza ισχυριζόταν ότι στα ανώτατα κλιμάκια της εξουσίας όλο και πιο συχνά συζητείται το θέμα του «διαδόχου του Πούτιν». Δεν γίνεται λόγος για συνωμοσία κατά του προέδρου, «αλλά υπάρχει η κατανόηση ή η επιθυμία πως σε αρκετά ορατή προοπτική ο ίδιος να μην διοικεί το κράτος». 
 

Η κόρη του Βλαντίμιρ Πούτιν, Κατερίνα Τιχόνοβα, έχει εραστή που ονομάζεται Ζελένσκι! 

Η κόρη του Βλαντίμιρ Πούτιν, Κατερίνα Τιχόνοβα, έχει εραστή που ονομάζεται Ζελένσκι! Έχει, δηλαδή, το ίδιο επώνυμο με τον Ουκρανό πρόεδρο. Ο νέος σύντροφός της, με τον οποίο έχει μία κόρη δύο ετών, λέγεται ο Ιγκόρ Ζελένσκι, είναι 52 ετών και θεωρείται κορυφαίος επαγγελματίας χορευτής μπαλέτου και σκηνοθέτης, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν επικεφαλής του κρατικού μπαλέτου της Βαυαρίας. Η αποκάλυψη αυτή έγινε γνωστή πριν από κάποιες ημέρες, μετά από έρευνα του ρωσικού ανεξάρτητου ειδησεογραφικού πρακτορείου IStories και του γερμανικού Der Spiegel.

Προηγουμένως, η Κατερίνα Τιχόνοβα, η μικρότερη από τις δύο κόρες του Βλαντίμιρ Πούτιν από τον γάμο του με την πρώην πρώτη κυρία της Ρωσίας, Λουντμίλα Αλεξάντροβνα Οτσερέτναγια, είχε παντρευτεί τον νεότερο δισεκατομμυριούχο της Ρωσίας, Κίριλ Σαμάλοφ, 40 ετών. Ωστόσο, το ζευγάρι χώρισε το 2017, όταν ξεκίνησε τη σχέση της με τον σταρ του μπαλέτου, ο οποίος ήταν επίσης στο παρελθόν παντρεμένος και έχει δύο κόρες και έναν γιο με τη χορογράφο Yana Serebryakova.

Οι κυρώσεις σε βάρος της 35χρονης Κατερίνα Τιχόνοβα, που επιβλήθηκαν εξαιτίας της εισβολής του πατέρα της στην Ουκρανία, εμποδίζουν πλέον τις τακτικές της πτήσεις από τη Μόσχα στο Μόναχο, όπου ζει ο σύντροφός της.

Η κατάσταση της υγείας του Πούτιν

Μόλις το περασμένο Σάββατο ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, Όλιβερ Στόουν, μιλώντας στο podcast του Λεξ Φρίντμαν, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι «ο Πούτιν υπέφερε από καρκίνο, αλλά το έχει ξεπεράσει». 

Η αποκάλυψη του Όλιβερ Στόουν ακούγεται δημόσια για πρώτη φορά, αν και ο ρωσικός λαός δεν ενημερώθηκε ποτέ για την ασθένεια του. Ο Στόουν ανέφερε, επίσης, ότι ο Ρώσος πρόεδρος παρέμεινε σε καραντίνα για μεγάλο διάστημα λόγω της πανδημίας.

Επίσης, λίγο καιρό πριν, το περιοδικό New Lines έγραψε πως έχει στην κατοχή του ηχογράφηση ενός Ρώσου ολιγάρχη - ο οποίος έχει στενές σχέσεις με το Κρεμλίνο - και περιγράφει ότι ο Ρώσος πρόεδρος είναι «πολύ άρρωστος με καρκίνο του αίματος», αν και δεν προσδιορίστηκε ο τύπος του καρκίνου του αίματος.

Πηγή: skai.gr