Η Μελίντα μιλά για το διαζύγιό της με τον Μπιλ Γκέιτς: Ήταν απίστευτα οδυνηρό

«Το περίεργο με την πανδημία είναι ότι μου έδωσε τη δύναμη και τον χρόνο να λάβω τις αποφάσεις που έπρεπε», δήλωσε η πρώην σύζυγος του διάσημου επιχειρηματία τεχνολογίας

Ένα πολυσυζητημένο διαζύγιο, χιλιάδες σενάρια γύρω από αυτό και ένας πακτωλός χρημάτων... Ο χωρισμός του Μπιλ Γκέιτς με τη Μελίντα αποτέλεσε βασικό θέμα για πολύ μεγάλο διάστημα στα διεθνή ΜΜΕ. Η Μελίντα μίλησε στο περιοδικό Fortune για το διαζύγιο, το οποίο χαρακτήρισε «οδυνηρό» και αποκάλυψε ότι το σκεφτόταν για πολύ καιρό, αλλά μέσα στην καραντίνα της πανδημίας, βρήκε τη δύναμη να προχωρήσει.

«Είχα κάποιους λόγους για τους οποίους δεν μπορούσα να μείνω άλλο σε αυτόν τον γάμο», δήλωσε η 58χρονη Μελίντα. «Το περίεργο με την πανδημία είναι ότι μου έδωσε τη δύναμη και τον χρόνο να λάβω τις αποφάσεις που έπρεπε», πρόσθεσε.

«Είναι απίστευτα οδυνηρό, με αμέτρητους τρόπους, αλλά είχα τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να το ξεπεράσω», συνέχισε.

Η Μελίντα και ο Μπιλ, 66 ετών, παντρεύτηκαν το 1994 και ήταν μαζί για 27 χρόνια πριν ανακοινώσουν το διαζύγιό τους τον Μάιο του 2021. Η Μελίντα και ο Μπιλ έχουν μαζί τρία παιδιά — την Τζένιφερ, 25, τον Ρόρι, 23 και τη Φοίβη, 19 ετών — που ήταν πάντα η κύρια ανησυχία της Μελίντα κατά τη διάρκεια του χωρισμού.

Το πρώην ζευγάρι ίδρυσε επίσης το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates μαζί το 2000 και συνέχισαν να το διευθύνουν μαζί μετά τον χωρισμό τους, κάτι που βοήθησε τη Μελίντα να διαχειριστεί την κατάσταση.

«Συνέχισα να δουλεύω με το άτομο από το οποίο απομακρυνόμουν και έπρεπε να εμφανίζομαι και να είμαι ο καλύτερος εαυτός μου κάθε μέρα», παραδέχτηκε, προσθέτοντας: «Έτσι, παρόλο που μπορεί να έκλαιγα στις 9 το πρωί, έπρεπε να δείχνω τον καλύτερό μου εαυτό μία ώρα μετά, στην τηλεδιάσκεψη». «Έμαθα να είμαι ηγέτης και ότι μπορώ να το κάνω», πρόσθεσε.

Πηγή: skai.gr