Η διπλωματία των… drones από Ερντογάν: Τώρα και πέτρα να μετακινήσουν θα ζητούν έγκρισή μας!

Μετά τη διπλωματία των κανονιοφόρων, η Τουρκία «εφευρίσκει» και τη… διπλωματία των drones όπως αναφέρει ο Μανώλης Κωστίδης!

Αναφερόμενος στο νέο τουρκικό drone ο Ταγίπ Ερντογάν έδειξε το μεγαλοϊδεατισμό του, αναφέροντας ότι όλοι στην ευρύτερη περιοχή θα πρέπει να ζητούν την έγκριση της Άγκυρας πριν πράξουν κάτι! 

«Τώρα με το μη επανδρωμένο επιθετικό αεροσκάφος Akinci ο κόσμος θα μπει σε διαφορετικές διαβουλεύσεις, βλέπουν μια αλήθεια. Με οποιονδήποτε τρόπο όλοι βλέπουν μια αλήθεια. Ξέρουν ότι όταν κάποιος σχεδιάζει κάτι για την περιοχή, πρώτα θα κοιτάζει στην Τουρκία» ανέφερε ο τούρκος πρόεδρος. 

«Στην περιοχή μας κάποιος που θέλει να μετακινήσει έστω και μια πέτρα θα ζητά την έγκριση της Τουρκίας» ισχυρίστηκε δε προκλητικά.

«Κάποιος που θέλει να κάνει κάποια επιχείρηση θα ζητά την άποψη της Τουρκίας που είναι ειρηνική. Κι αν θέλει να κάνει κάποια κίνηση, δε θα το σκεφθεί δυο φορές, αλλά 200 ίσως και 2000 φορές, μετά θα κάνει κίνηση» πρόσθεσε ο Ερντογάν απευθυνόμενος μάλλον στο εσωτερικό του ακροατήριο. 

Πηγή: skai.gr