Σάλος με γονείς που τύλιξαν το μωρό τους με μεμβράνη «για αστείο» – Η πρόνοια τους πήρε το παιδί (βίντεο)

Τα βιντεάκια με «συμβουλές» πως να κάνετε ένα μωρό να ησυχάσει ανέβασαν στο Tik Tok οι γονείς του, θεωρώντας το προφανώς κάτι αστείο και γλυκό

Το γύρο του διαδικτύου έκανε βίντεο με ένα αγοράκι δύο ετών τυλιγμένο σφιχτά από τον λαιμό και κάτω με μεμβράνη, με τους γονείς του να το κρατούν σαν κούκλα ή αν το πετούν στο κρεβάτι σαν παιχνίδι, με το νήπιο παιδάκι να είναι κλαμένο και εμφανώς ταλαιπωρημένο ενώ οι γονείς γελάνε και το διασκεδάζουν. 

Τα βιντεάκια με «συμβουλές» πως να κάνετε ένα μωρό να ησυχάσει ανέβασαν στο Tik Tok οι γονείς του, Savannah Glembin και ο στρατιωτικός σύζυγός της, θεωρώντας το κάτι αστείο και γλυκό.

Ωστόσο, η δημόσια κατακραυγή ήταν τόσο μεγάλη που κινητοποιήθηκαν οι τοπικές αρχές και η αστυνομία μαζί  με τις υπηρεσίες έσπευσαν στο διαμέρισμά τους και τους πήραν το παιδί, για να το μεταφέρουν σε ένα πιο ασφαλές περιβάλλον. 

Μετά τον σάλο η Savannah «κλείδωσε» τον λογαριασμό της αλλά ο χρήστης @Auntkaren0 πρόλαβε και «έσωσε» κάποια στιγμιότυπα. Σε ένα σημείο , φαίνεται ο πατέρας να σπρώχνει γελώντας το κινητοποιημένο παιδάκι στο κρεβάτι τους ενώ το αγοράκι φαίνεται κατατρομαγμένο με τα δάκρυα τρέχουν στα μάτια του. 
Η μητέρα ακούγεται να λέει στο βάθος: «Αν έχετε ένα γκρινιάρικο νήπιο όλη μέρα, αυτός είναι ο μόνος τρόπος».

Στη συνέχεια, εστιάζει στον σκύλο της γελώντας ενώ κάνει ζουμ καθώς πηδά κάτω στο κρεβάτι.

Στο μεταξύ το αγοράκι φαίνεται στο βάθος να σπρώχνεται μπρούμυτα στο κρεβάτι από τον πατέρα του. «Είναι ένα σκουλήκι», λέει η μητέρα γελώντας. 

Στη συνέχεια, το αγοράκι ακίνητο και ξαπλωμένο στο κρεβάτι, βγάζει ένα βογγητό.

@auntkaren0 @savannahglembin how is this entertainment? #tdwhbwwh #karen #greenscreen #greenscreenvideo ♬ original sound - Auntkaren0

Μετά τις αντιδράσεις η Savannah Glembin εξήγησε ότι το έκαναν για αστείο, ότι το μωρό διασκέδαζε και γελούσε και ότι το λάθος ήταν ότι ανέβασε τα βίντεο. Δεν έπεισε κανέναν, προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη οργή με συνέπεια να της πάρουν τελικά το παιδί οι αρχές.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η νεαρή μητέρα – χωρίς να γελάει πια αλλά συντερριμμένη με δάκρυα στα μάτια, ανέβασε νέο βίντεο όπου επέμενε ότι ο γιος της «δεν αναστατώθηκε καθόλου» και ότι το βίντεο διαστρεβλώθηκε, με αποτέλεσμα να της πάρουν το παιδί. «Αυτή τη στιγμή, αντιμετωπίζουμε μια κατάσταση όπου ο μικρός έχει απομακρυνθεί από εμάς μέχρι η πολιτεία να αξιολογήσει το σπίτι μας, επειδή δημοσίευσα ένα βίντεο με τον σύζυγό μου και τον γιο μου να παίζουν».

@savannahglembin ♬ original sound - Savannah Glembin

«… Ο Χανκ τον τύλιξε παιχνιδιάρικα με μεμβράνη, είχε χώρο να κινηθεί, έμοιαζε με μικρό αγγούρι. Σε κανένα σημείο δεν υπέφερε ή έκλαιγε (αν και οι εικόνες άλλο έδειχαν). Δεν θα κάναμε ποτέ κακό στο γιο μας… Κάναμε ένα λάθος και δεν αξίζουμε να μας πάρουν το παιδί μας εξαιτίας αυτού» είπε χαρακτηριστικά.

Τελικά, μετά από έρευνα, οι αρχές έκριναν ότι το μωρό μεγαλώνει σε ασφαλές περιβάλλον και επέστρεψαν το αγοράκι σπίτι του, στους γονείς του και η μαμά του ανέβασε ένα τρυφερό βίντεο να το κρατά αγκαλιά.

@savannahglembin

CPS cleared us of wrongdoing and determined our home, with us, is a safe one for our son, despite that…a hard lesson was learned, a mistake we will never make again, this weekend was extremely traumatic for us as a family and will be taking time away to heal

♬ Look After You - The Fray

«Πήραμε ένα σκληρό μάθημα, ένα λάθος που δεν θα κάνουμε ποτέ ξανά, αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν εξαιρετικά τραυματικό για εμάς ως οικογένεια» έγραψε η Savannah. 
 

Πηγή: skai.gr