Γκάμπι Πετίτο: Ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν σε πάρκο κατά τη διάρκεια ερευνών για τον αρραβωνιαστικό της

«Ανθρώπινα λείψανα» βρέθηκαν σε ένα φυσικό καταφύγιο στη Φλόριντα κοντά σε αντικείμενα που ανήκουν στον Μπράιαν Λόντρι τον αρραβωνιαστικό της Γκάμπι Πετίτο, της νεαρής γυναίκας, που εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με βανάκι με τον Λόντρι, και εντοπίστηκε νεκρή αργότερα, ανακοίνωσε σήμερα το FBI.

«Νωρίτερα σήμερα, ερευνητές βρήκαν ό,τι φαίνεται να είναι ανθρώπινα λείψανα μαζί με προσωπικά αντικείμενα, όπως ένα σακίδιο και ένα σημειωματάριο που ανήκουν στον Μπράιαν Λόντρι» σε μια περιοχή που ήταν «μέχρι πρότινος βυθισμένη κάτω από νερό», είπε σε σύντομες δηλώσεις του ο πράκτορας του FBI, Μάικλ ΜακΦέρσον. Ειδικοί εγκληματολόγοι ερευνητές θα παραμείνουν στην περιοχή «πιθανώς για αρκετές ημέρες», συμπλήρωσε.

Η εξαφάνιση της Πετίτο τον περασμένο μήνα, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με αυτοκίνητο μαζί με τον σύντροφό της, έχει συγκλονίσει τη χώρα.

Η Πετίτο έπεσε θύμα στραγγαλισμού, δήλωσε νωρίτερα αυτόν τον μήνα ένας ιατροδικαστής.

Η 22χρονη είχε θεαθεί τελευταία φορά ζωντανή στις 26 Αυγούστου. Η σορός της ανακαλύφθηκε κοντά στο κάμπινγκ Spread Creek στο δάσος Μπρίτζερ-Τίτον , στο δυτικό Ουαϊόμινγκ.

Η Πετίτο και ο Λόντρι ξεκίνησαν το ταξίδι τους στις αρχές Ιουλίου, από το Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης, όπου ζουν οι γονείς της.

Καθώς περνούσαν από το Κάνσας, το Κολοράντο, τη Γιούτα, η Πετίτο κατέγραφε τη ζωή τους στο βανάκι και αναρτούσε βίντεο και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες διακρινόταν ένα αγαπημένο ζευγάρι που ζει μια περιπέτεια στις ΗΠΑ.

Η 22χρονη ανέβασε την τελευταία φωτογραφία της στο Instagram στις 25 Αυγούστου, την ίδια ημέρα κατά την οποία μίλησε τελευταία φορά στο τηλέφωνο με τη μητέρα της.

Η αστυνομία στη Γιούτα έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο τον περασμένο μήνα, όπου καταγραφόταν η νεαρή γυναίκα να περιγράφει, κλαίγοντας, τον διαπληκτισμό που είχε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της με τον σύντροφό της, ο οποίος θεωρήθηκε από τις αρχές πρόσωπο ενδιαφέροντος για την εξαφάνισή της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ