«Μην ανεβείτε σε αεροπλάνο, απόλυτο χάος!»: Κύπριοι βουλευτές παγιδευμένοι στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης

Η βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου σημείωσε ότι εξαφανίστηκαν οι βαλίτσες τους. «Είμαστε μόνο με τα ρούχα που φοράμε» - «Σαν να βρισκόμαστε σε τριτοκοσμική χώρα»

Παγιδευμένοι στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης βρίσκονται οι Κύπριοι βουλευτές Ειρήνη Χαραλαμπίδου, Κυριάκος Χατζηγιάννης και Χρίστος Σενέκης. Οι βουλευτές πηγαίνουν στη Σύνοδο του ΟΑΣΕ στο Μπέρμιγχαμ, μέσω Φρανκφούρτης. 

Η βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου σε ανάρτηση της στο Twitter έγραψε χαρακτηριστικά: «Καθηλωμένοι στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης η πτήση μας ακυρώθηκε και πάλι! Χαμένες και οι βαλίτσες μας! Μην ανεβείτε σε αεροπλάνο! Όλη η αποστολή για την ΚΣ του ΟΑΣΕ βρισκόμαστε κυριολεκτικά παγιδευμένοι. Tο απολυτό χάος».
 

Μιλώντας στο κυπριακό κρατικό ραδιόφωνο η βουλευτής του ΑΚΕΛ ανέφερε ότι αναχώρησαν από το αεροδρόμιο της Λάρνακας πριν από δύο μέρες, ενώ υπήρξε καθυστέρηση από την εταιρεία Lufthansa, με αποτέλεσμα να χάσουν την επόμενη πτήση. Σημείωσε ότι εξαφανίστηκαν οι βαλίτσες τους. «Είμαστε μόνο με τα ρούχα που φοράμε».

Η κ. Χαραλαμπίδου τόνισε ότι ακυρώθηκε και η σημερινή τους πτήση για το Μπέρμιγχαμ. «Η αποστολή αποτελείται από έξι άτομα και πηγαίνουμε για την ετήσια Σύνοδο του ΟΑΣΕ στο Μπέρμιγχαμ».

Επεσήμανε ότι δεν υπάρχει κάποιος για να μιλήσουν μαζί του. «Βρισκόμαστε ώρες στο αεροδρόμιο και μας περνούν συνεχώς από ελέγχους. Είναι απαθείς και ψυχροί. Είναι σαν να βρισκόμαστε σε τριτοκοσμική χώρα».

Ανέφερε ότι συνέχεια ακυρώνονται πτήσεις και δεν υπάρχει κάποιος για να βοηθήσει τον κόσμο. «Υπάρχει πιθανότητα να ταξιδέψουμε απόψε στις 10:00 αν δεν ακυρωθεί η πτήση».
 

Πηγή: sigmalive.com