Φουντώνουν οι φήμες για συμμετοχή της Κέλιαν Κόνγουεϊ στην εκστρατεία του Τραμπ

Οι γνώστες λένε ότι ο Τραμπ την έχει προσελκύσει τους τελευταίους 18 μήνες

Σύμφωνα με πηγές της New York Post ο Ντόναλντ Τραμπ «μιλούσε κρυφά» με την πρώην ανώτερη σύμβουλο Κελιάν Κόνγουεϊ για να την κάνει να ενταχθεί στην ομάδα για την εκστρατεία του 2024, χωρίς να είναι σαφές εάν η Conway είναι έτοιμη να εγγραφεί.

Οι γνώστες λένε ότι ο Τραμπ έχει προσελκύσει την Κόνγουεϊ, τωρινή συνεργάτιδα του Fox News, τους τελευταίους 18 μήνες. Συγκεκριμένα μία πηγή ανέφερε: «Της πιστώνει ότι τον βοήθησε να κερδίσει την τελευταία φορά» το 2016.

Άλλη πηγή επιβεβαίωσε ότι ο Τραμπ ήταν σε επαφή με την Κόνγουεϊ, λέγοντας: «Πάντα εκτιμούσε τόσο πολύ και καταλάβαινε την αξία που έφερε στο 2016. Χωρίς αυτήν, δεν θα είχε συμβεί».

Φουντώνου οι φήμες για συμμετοχή της Κελλιάν Κόνγουεϊτου στην εκστρατεία του Τραμπ για το 2024

Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι ο Τραμπ ενδεχομένως να θέλει να κρατήσει την Κόνγουεϊ - που κάποτε προέδρευε μιας επιτροπής πολιτικής δράσης υπέρ του Τεντ Κρουζ - μακριά από άλλους υποψηφίους, όπως τον κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις, που είναι ο υποτιθέμενος αντίπαλος του Τραμπ στην κούρσα για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

«Ήταν μια τρομερή αντίπαλος (με τον Κρουζ) και (ο Τραμπ) μπορεί να θέλει να την κλειδώσει και να βεβαιωθεί ότι δεν θα πάει στον ΝτεΣάντις», είπε η πηγή.

«Η Kellyanne έχει μια εξαιρετική σχέση με τον πρόεδρο Τραμπ και την ομάδα του… Αλλά θα ήταν τρελό να δεσμευτεί σε μια μοναδική ευκαιρία αυτή τη στιγμή. Είναι πιο απασχολημένη από ποτέ με ένα μακρύ ρόστερ πολιτικών, εταιρικών και μέσων ενημέρωσης πελατών, για να μην αναφέρουμε προσφορές από παίκτες του 2024 και ένα μεγάλο συμβόλαιο του Fox News - το οποίο ακούμε ότι θα διαρκέσει μέχρι το επόμενο έτος και θα μπορούσε να επεκταθεί τους επόμενους μήνες», δήλωσε η πηγή.

Το Page Six ανέφερε αποκλειστικά τον περασμένο μήνα, ότι η βοηθός του Τραμπ, Κόνγουεϊ, και ο μακροχρόνιος βασανιστής του, Τζωρτζ, χώρισαν μετά από 22 χρόνια γάμου.

Πηγή: skai.gr