Φλόριντα: Άνδρας έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση αλιγάτορα, ενώ έψαχνε για φρίσμπι σε λίμνη!

Αν επιβεβαιωθεί το τραγικό γεγονός, αυτή θα είναι η πρώτη θανατηφόρα επίθεση αλιγάτορα στη Φλόριντα από το 2019. Οι αξιωματούχοι τονίζουν ότι κανείς δεν πρέπει να πλησιάζει έναν άγριο αλιγάτορα ή να τον ταΐζει, επειδή τα ερπετά συνδέουν τότε τους ανθρώπους με την τροφή

Ένας 47χρονος άντρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ φαίνεται ότι έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του. Πιο συγκεκριμένα, ενώ βρισκόταν στο γήπεδο Taylor Park Disc Golf, στο Λάργκο της Φλόριντα, αν και υπήρχαν πινακίδες που ενημέρωναν ότι οι άνθρωποιοι θα πρέπει να προσέχουν για επιθετικά ερπετά, φαίνεται ότι ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του από αλιγάτορα, αν και οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του.
«Προς το παρόν, οι ντετέκτιβ πιστεύουν ότι το θύμα έψαχνε για φρίσμπι στο νερό και ότι δέχθηκε επίθεση από αλιγάτορα», ανέφερε η αστυνομία του Λάργκο, σύμφωνα με το Sky News. «Υπάρχουν αναρτημένες πινακίδες που απαγορεύουν το κολύμπι στη λίμνη».

Η αστυνομία λέει στον κόσμο να αποφεύγει τη λίμνη όσο συνεχίζεται η έρευνα.

Αν επιβεβαιωθεί το τραγικό γεγονός, αυτή θα είναι η πρώτη θανατηφόρα επίθεση αλιγάτορα στη Φλόριντα από το 2019. Οι αξιωματούχοι τονίζουν ότι κανείς δεν πρέπει να πλησιάζει έναν άγριο αλιγάτορα ή να τον ταΐζει, επειδή τα ερπετά συνδέουν τότε τους ανθρώπους με την τροφή.

Πηγή: skai.gr