Ερντογάν: Η Ελλάδα μας ακολουθεί από πίσω, σαν τα βαγόνια

«Η δική μας Διεύθυνση Επικοινωνίας είναι πολύ πιο ισχυρή, έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλύτερο δίκτυο επικοινωνίας με τον κόσμο. Και εξακολουθεί να το κάνει. Αυτοί μας ακολουθούν από πίσω σαν βαγόνια» είπε ο Ερντογάν.

Οι Έλληνες μας ακολουθούν από πίσω σαν βαγόνια, σχολίασε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, η οποία του μετέφερε ότι η Ελλάδα σκοπεύει να ιδρύσει Διεύθυνση Επικοινωνιών, με σκοπό να απαντά στην τουρκική προπαγάνδα.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλη Κωστίδη, ο Ερντογάν, μετά την προσευχή της Παρασκευής ρωτήθηκε από δημοσιογράφο: «Έχει ανακοινωθεί ότι η Ελλάδα θα ιδρύσει Διεύθυνση Επικοινωνιών. Λέγεται ότι η εν λόγω Προεδρία θα συσταθεί με σκοπό την προπαγάνδα στα παγκόσμια ΜΜΕ, ενάντια στις θέσεις της Τουρκίας. Μπορείτε να το αξιολογήσετε;»

Ο Ερντογάν απάντησε: «Να το κάνει. Αυτή (η Ελλάδα) έχει Διεύθυνση Επικοινωνιών αλλά εμείς δεν το έχουμε; Η Διεύθυνση Επικοινωνίας μας είναι πολύ πιο ισχυρή, σε αυτό το σημείο, έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλύτερο δίκτυο επικοινωνίας με τον κόσμο. Και εξακολουθεί να το κάνει. Αυτοί μας ακολουθούν από πίσω σαν βαγόνια».

Πηγή: skai.gr