Εντάχθηκε πράγματι η Μις Ουκρανία στον στρατό για να πολεμήσει τη Ρωσία; Το μοντέλο εξηγεί

Λίγες μέρες αφότου έγινε viral μια ανάρτηση της πρώην Μις Ουκρανία Αναστασία Λένα που κρατούσε ένα όπλο με στρατιωτική αμφίεση, το μοντέλο δίνει διευκρινίσεις για το αν έχει ενταχθεί στον ουκρανικό στρατό.

Μτά το viral post της, η πρώην βασίλισσα της ομορφιάς δέχθηκε θετικά σχόλια διαδικτυακά καθώς οι περισσότεροι υπέθεσαν ότι είχε ενταχθεί στον ουκρανικό στρατό για να πολεμήσει τους Ρώσους.

Με νέα ανάρτησή της η Leena, η οποία εκπροσώπησε την Ουκρανία στον διαγωνισμό Miss Grand International το 2015, ξεκαθαρίζει πως δεν είχε πάει πραγματικά σε κανένα στρατό και πως η προηγούμενη ανάρτησή της είχε σκοπό να εμπνεύσει.

«Δεν είμαι στρατιωτικός, απλώς γυναίκα, απλώς κανονικός άνθρωπος», είπε. «Απλώς ένας άνθρωπος, όπως όλοι οι άνθρωποι της χώρας μου».

«Δεν κάνω καμία προπαγάνδα εκτός από το να δείξω ότι η γυναίκα μας στην Ουκρανία είναι δυνατή, με αυτοπεποίθηση και ισχυρή», πρόσθεσε η Leena.

«Εκτιμώ κάθε προσοχή και υποστήριξη προς τη χώρα μου, όλους τους ανθρώπους στην Ουκρανία που παλεύουμε καθημερινά ενάντια στη ρωσική επιθετικότητα.

Θα νικήσουμε! Γεννήθηκα και ζω στο Κίεβο. Αυτή είναι η πόλη μου. Η Ουκρανία είναι η χώρα μου. Στις 24 Φεβρουαρίου η Ρωσική Ομοσπονδία πάτησε στα εδάφη μας και αρχίζει να σκοτώνει πολίτες, γυναίκες, παιδιά. Ο Ουκρανός λαός δεν έχει καμία ενοχή.Κανείς μας δεν έχει καμία ενοχή. Είμαστε στα εδάφη μας! Μιλάω σε όλους τους ανθρώπους του κόσμου! Σταματήστε τον πόλεμο στην Ουκρανία! Κανείς δεν πρέπει να πεθάνει! Μπορούμε να τα σταματήσουμε όλα αυτά μαζί. Μοιραστείτε πληροφορίες για την κατάσταση....Βοηθήστε εμάς τους Ουκρανούς να σταματήσουμε τη ρωσική επιθετικότητα», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτηση της το μοντέλο.

Πηγή: skai.gr