Στην Ελλάδα που πλήττεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές αφιέρωσε το χρυσό της μετάλλιο στο Τόκιο η Στεφανία Χαραλαμπίδη, η οποία κατέκτησε το χρυσό με την ομάδα πόλο γυναικών των ΗΠΑ. 

«Ελπίζω να μπορώ να δώσω κάποια στήριξη σε όλους τους Έλληνες και να τους κάνω περήφανους!» αναφέρει μεταξύ άλλων η «χρυσή» Ολυμπιονίκης σε ανάρτησή της την Κυριακή. 

Το μήνυμα της ομογενούς Στεφανίας Χαραλαμπίδη στο Instagram

«Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό το ταξίδι. Ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή για πολλά χρόνια και επιτέλους έγινε πραγματικότητα!  Σκληρή δουλειά, αφοσίωση και πίστη στον εαυτό σου θα σε φτάσει στον τελικό στόχο σου. Μην ακούτε τις αμφιβολίες των άλλων, γιατί δεν έχει σημασία τι θα πουν. Αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι η πίστη στον εαυτό σου και το να μην σταματήσεις ποτέ να πιέζεις τον εαυτό σου να πετύχει τα όνειρά σου».

»Θα ήθελα επίσης να αφιερώσω αυτό το μετάλλιο στην Ελλάδα. Υπάρχει τόσο μεγάλη καταστροφή με όλες τις φωτιές και τους ανθρώπους που υποφέρουν. Ελπίζω να μπορώ να δώσω κάποια στήριξη σε όλους τους Έλληνες και να τους κάνω περήφανους!»

H ελληνοαμερικανίδα καταλήγει το μήνυμά της βάζοντας hashtag hellas. 
 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις