Έκπτωση σε εμβολιασμένους πελάτες στο Ντουμπάι - Έως 20% και για τις δύο δόσεις

Εκπτώσεις στους πελάτες τους που έχουν εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό προσφέρουν εστιατόρια στο Ντουμπάι, σύμφωνα με τον Independent.

Με σύνθημα «Διαδώστε αγάπη, όχι Ρόνα» (από τη λέξη coronavirus) τα εστιατόρια που ανήκουν στον όμιλο Gates Hospitality, προσφέρουν 10% έκπτωση για τους πελάτες που έχουν λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου για την Covid-19 και 20% για όσους έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις.

Όπως αναφέρει η σχετική διαφήμιση θα πρέπει να προσκομίσουν αποδείξεις ότι έχουν εμβολιαστεί.

Το Ντουμπάι, ένα από τα επτά Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα επιχειρεί να αντιμετωπίσει την πανδημία χωρίς να κλείσει εντελώς τις πύλες του. Την περασμένη εβδομάδα σταμάτησαν όλες οι εκδηλώσεις με ζωντανή μουσική σε εστιατόρια και ξενοδοχεία καθώς αυξήθηκαν οι νοσηλείες με κορωνοϊό στα νοσοκομεία της χώρας.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν ήδη εμβολιάσει περίπου 2,5 εκατ. πληθυσμού σε σύνολο 10 εκατομμυρίων. Στη χώρα έχουν εγκριθεί δύο εμβόλια το κινεζικό Sinopharm και το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech.

Ο τουρισμός είναι κρίσιμης σημασίας για την οικονομία του Ντουμπάι και οι Βρετανοί αποτελούν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των τουριστών.

Για την είσοδο στο Ντουμπάι εν μέσω πανδημίας απαιτείται αρνητικό τεστ το οποίο να έχει γίνει 96 ώρες πριν από την αναχώρηση ή διεξαγωγή τεστ κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο. Ωστόσο η Βρετανία έχει περιορίσει τα ταξίδια στο εξωτερικό στους πολίτες της στα απολύτως απαραίτητα.

Αρκετοί  influencers από τη Βρετανία δέχονται κριτική ότι ταξιδεύουν εν μέσω lockdown επικαλούμενοι επαγγελματικούς λόγους.

Πηγή: skai.gr