«Είναι τυχερή που ζει»: Καταστράφηκε οικονομικά η γυναίκα στο σπίτι της οποίας έπεσε η Αν Χες με το ΙΧ της

Στη δημοσιότητα φωτογραφία της ηθοποιού λίγο μετά το σοβαρό ατύχημά της - H βραβευμένη με Emmy ηθοποιός νοσηλεύεται σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση

«Είναι τυχερή που ζει» δηλώνουν γείτονες της γυναίκας στης οποίας το σπίτι προσέκρουσε το αυτοκίνητο που οδηγούσε η ηθοποιός Αν Χες. Η Λιν Μισέλ βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο όταν το Mini Cooper της Χες έπεσε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες την Παρασκευή. 

Χες

Fox 11


Το σοβαρό ατύχημα συνέβη την Παρασκευή, 5 Αυγούστου. Η φωτιά κατέκαψε το σπίτι της Μισέλ και χρειάστηκε περισσότερο από μία ώρα για να τη σβήσουν σχεδόν 60 πυροσβέστες. 

Μισέλ

Λιν Μισέλ/ GoFundMe

H βραβευμένη με Emmy ηθοποιός νοσηλεύεται σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση και η αποθεραπεία της θα πάρει πολύ χρόνο, ενώ δόθηκε στη δημοσιότητα φωτογραφία της λίγο μετά το ατύχημα.  
 
«Δεν νομίζω ότι κατάλαβε τι συνέβαινε. Είπε, ‘Τι έγινε; Τι συνέβη;’» είπε γείτονας της Μισέλ στο περιοδικό People. 

Η Μισέλ και τα κατοικίδιά της - δύο σκυλιά, ο Μπρι και ο Ρούμπαν, καθώς και μια χελώνα, ο Μάρλεϊ - ήταν «εξαιρετικά τυχεροί» που δεν τραυματίστηκαν αναφέρουν οι γείτονες. 

Μισέλ

GoFundMe

Το σπίτι της Μισέλ καταστράφηκε ολοσχερώς, καθώς έχασε όλη τη ζωή της και τα υπάρχοντα της στη φωτιά. Με τη βοήθεια των πυροσβεστών, μπόρεσε να βγάλει μερικά κατεστραμμένα συναισθηματικής αξίας αντικείμενα από τα συντρίμμια, ενώ η υπόλοιπη περιουσία χάθηκες στις φλόγες.

Οι γείτονες της ξεκίνησαν  ένα διαδικτυακό έρανο στην πλατφόρμα GoFundMe για να μαζέψουν χρήματα για τη Λιν Μισέλ, καθώς το σπίτι της κάηκε ολοσχερώς. Για του λόγου το αληθές, αναρτήθηκαν φωτογραφίες που δείχνουν την έκταση της καταστροφής του σπιτιού. 

Λιν

GoFundMe


«Σήμερα ζητάμε από την κοινότητα να ενωθεί και να βοηθήσει τη Λιν να ξεκινήσει από την αρχή» αναφέρεται στον έρανο, ο οποίος μέχρι τις αρχές της Δευτέρας είχε συγκεντρώσει 53.340 δολάρια, περισσότερο από το ήμισυ του στόχου των 100.000 δολαρίων.

Μισέλ

GoFundMe 

Πηγή: skai.gr