Στα άκρα κορυφαίος προπαγανδιστής του Πούτιν: Η Ρωσία να επιτεθεί στη Γερμανία και να της δώσει ένα νέο μάθημα

Ο παρουσιαστής του Russia-1, Vladimir Solovyov, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί και ως «η Φωνή του Πούτιν» δήλωσε τα παραπάνω με αφορμή σκωπτικό σχόλιο της Γερμανίδας Υπουργού Πολιτισμού για την Ρωσία.

Kορυφαίος προπαγανδιστής του Κρεμλίνου πρότεινε μέσω της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης ούτε λίγο ούτε πολύ η Ρωσία να επιτεθεί στην Γερμανία, σχολιάζοντας πως η Μόσχα πρέπει "να δώσει ξανά στο Βερολίνο ένα μάθημα".

Ο παρουσιαστής του Russia-1, Vladimir Solovyov, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί και ως «η Φωνή του Πούτιν» δήλωσε τα παραπάνω με αφορμή σκωπτικό σχόλιο της Γερμανίδας Υπουργού Πολιτισμού Κλαούντια Ροθ η οποία επισκεπτόμενη το λιμάνι της Οδησσού την Τρίτη είδε δύο γραμματόσημα με αναφορές στη βύθιση της ναυαρχίδας του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας Moskva.

Αναλυτικότερα, ένα από τα γραμματόσημα απεικόνιζε έναν στρατιώτη να σηκώνει το μεσαίο δάχτυλό του - μια προφανής αναφορά στον διάλογο των Ουκρανών στρατιωτών και του ρωσικού στρατού στο Φιδονήσι και την ατάκα Go F...

«Αυτή είναι η Ρωσία», είπε η Ροθ, δείχνοντας ένα από τα γραμματόσημα σε έναν φωτογράφο, «και αυτό είναι το «f–k you»».

Καθώς όλοι γέλασαν, η υπουργός, με ένα πονηρό χαμόγελο προσπάθησε να κάνει λογοπαίγνιο, λέγοντας: «F...you, πλοίο».

Μετά την προβολή του σχετικού βίντεο στον αέρα της ρωσικό τηλεόρασης ο Solovyov, σχολίασε πως «δεν υπάρχει τίποτα άλλο να συζητηθεί» με την κυβέρνηση της Γερμανίας, η οποία, όπως ισχυρίστηκε, είναι γεμάτη από «ηλίθιους, απατεώνες, κακούς και άρρωστους». 

Πηγή: ΝΕW YORK POST