Κλείσιμο

Πέθανε από κατάθλιψη ο Ινδός που λάτρευε τον Τραμπ σαν θεό επειδή κόλλησε COVID (video)

Ένας Ινδός πέθανε από καρδιακή ανακοπή μετά από τέσσερις ημέρες νηστείας και προσευχών για την υγεία του προέδρου Τραμπ αφότου διαγνώστηκε με κορωνοϊό. 

Ο Μπούσα Κρίσνα (Bussa Krishna), από την ινδική πολιτεία Telangana, κατέρρευσε ενώ έπινε τσάι στο σπίτι ενός μέλους της οικογένειάς του την Κυριακή, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Facebook

Ο Κρίσνα κηρύχθηκε νεκρός από του γιατρούς αφότου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για θεραπεία, δήλωσε η οικογένειά του στην εφημερίδα The Indian Express. Ήταν 33 ετών.

O Κρίσνα είχε πει ότι η αφοσίωσή του στον Τραμπ ξεκίνησε πριν από περισσότερα τέσσερα χρόνια όταν ο Τραμπ εμφανίστηκε σε ένα όνειρό του.  Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, ανάρτησε ένα βίντεο στο facebook όπου με κλάματα ευχόταν την ανάκαμψη του ειδώλου του από τον κορωνοϊό. 

 

 


«Είχε πέσει σε κατάθλιψη αφού άκουσε ότι ο Τραμπ είχε προσβληθεί από κορωνοϊό», εξήγησε ο ξάδερφος του Β Βιβέκ στην The Indian Express. «Δεν έτρωγε σωστά. Όταν τον οδηγήσαμε στο νοσοκομείο, οι γιατροί δήλωσαν ότι είναι νεκρός. Η αιτία θανάτου είναι καρδιακή ανακοπή». 

Για τον Κρίσνα ο Τραμπ ήταν «θεός», μάλιστα είχε κατασκευάσει άγαλμα ύψους 1,80 που θύμιζε τον Βούδα προς τιμήν του το οποίο φρόντιζε καθημερινά. 

 

 

Facebook  

Πηγή: skai.gr