Μυστικοί πράκτορες του Πούτιν δεν πηγαίνουν να εργαστούν στην Ουκρανία – Τους δελεάζουν με 8πλάσιο μισθό!

Μυστικοί πράκτορες του Πούτιν δεν πηγαίνουν στην Ουκρανία

Η έλλειψη αφοσίωσης στον Ρώσο πρόεδρο αντικατοπτρίζει και την απροθυμία των στρατευμάτων να αποσπαστούν στην εμπόλεμη ζώνη, με αποτέλεσμα το Κρεμλίνο να στρατολογεί, σύμφωνα με ειδικούς, ανεκπαίδευτους κρατούμενους

Οι μυστικοί πράκτορες του Πούτιν αρνούνται να εργαστούν στις περιοχές της Ουκρανίας που έχουν πέσει στον έλεγχο της Ρωσίας, ακόμα και με σημαντική αύξηση του μισθού τους, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Daily Mail». 

Πηγή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) της χώρας γνωστοποίησε πως δεν δέχονται να πάνε, παρά τις σημαντικές απολαβές που τους «τάζουν», δηλαδή μέχρι και 8πλάσιο μισθό! 

Η έλλειψη αφοσίωσης στον Ρώσο πρόεδρο από τους πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών αντικατοπτρίζει και την απροθυμία των στρατευμάτων να αποσπαστούν στην εμπόλεμη ζώνη, με αποτέλεσμα το Κρεμλίνο να στρατολογεί, σύμφωνα με ειδικούς, ανεκπαίδευτους κρατούμενους, μεταξύ των οποίων και καταδικασθέντες για δολοφονίες. Γίνεται ακόμα και προσπάθεια να βγουν από τη σύνταξη πράκτορες, με στόχο να αναλάβουν ρόλο στα πεδία των μαχών. 

Ωστόσο, το ενδιαφέρον φαίνεται πως είναι μηδαμινό, όπως παρατήρησε πράκτορας της FSB. «Καλέσαμε 200 συνταξιούχους και μόνο τρεις είπαν πως θα το σκεφτούν. Παρά τις υποσχέσεις για μεγάλες απολαβές και προνόμια». 

Ορισμένοι αξιωματικοί φέρονται να επιδιώκουν να εγκαταλείψουν την υπηρεσία. Η FSB - η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας και διάδοχος της KGB - είχε κάποτε ως επικεφαλής τον Πούτιν. Ο σημερινός επικεφαλής της είναι ο στενός σύμμαχός του Αλεξάντερ Μπορτνίκοφ. 
 

Πηγή: skai.gr