Breaking Bad για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η οικογένειά της φοβάται ότι θα πεθάνει από ναρκωτικά

Οι γιοι της, ο Πρέστον, 17 ετών, και ο Τζέιντεν, 16 ετών, αρνούνται να συναντήσουν τη μητέρα τους, υποστηρίζοντας ότι έχουν δει ναρκωτικά να παραδίδονται στο σπίτι της

Για όσους ήλπιζαν ότι το τέλος της 13χρονης επιτροπείας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς θα σηματοδοτούσε την πρώτη σελίδα ενός νέου κεφαλαίου ευτυχίας και σταθερότητας για την τραγουδίστρια, οι τελευταίοι 18 μήνες αποδείχθηκαν δύσκολοι, αναφέρει η Daily Mail.

Από το Νοέμβριο του 2021, οπότε ήρθη η πολύχρονη επιτροπεία για τον έλεγχο των οικονομικών και προσωπικών της υποθέσεων, θέλησε να επιδείξει την ελευθερία της σε έναν χείμαρρο από έντονα συναισθηματικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολλά από τα οποία συνοδεύονται από ημίγυμνες ή σχεδόν γυμνές εμφανίσεις. 

Οι συχνά παράξενες αναρτήσεις προκάλεσαν φόβους ότι η 41χρονη είναι εύθραυστη ψυχολογικά, κατεστραμμένη από τα χρόνια στα οποία άλλοι έλεγχαν τη ζωή της και ίσως εξακολουθεί να μαστίζεται από τα προβλήματα ψυχικής υγείας που οδήγησαν κατ’ αρχάς στην επιτροπεία.

Σήμερα, η Μπρίτνεϊ βρίσκεται σε εξαιρετικά επικίνδυνη φάση. 

Σύμφωνα με την ρεπόρτερ της Daily Mail, η λήψη ναρκωτικών έχει ξαναρχίσει – με κάποια μέλη στην οικογένειά της να ισχυρίζονται ότι είναι πλέον εξαρτημένη από κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, το εξαιρετικά εθιστικό παράγωγο της κοκαΐνης που έγινε διαβόητο στην επιτυχημένη σειρά Breaking Bad.

«Φοβάμαι ότι παίρνει μεθαμφεταμίνη – προσευχόμουν κάποιος να το δημοσιοποιήσει και να ξυπνήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα ο Κέβιν Φέντερλαϊν,  πρώην σύζυγός της και πατέρας των δύο γιων τους. «Είναι τρομακτικό. Είναι η μητέρα των αγοριών μου».

Οι γιοι της, ο Πρέστον, 17 ετών, και ο Τζέιντεν, 16 ετών, αρνούνται να συναντήσουν τη μητέρα τους, υποστηρίζοντας ότι έχουν δει ναρκωτικά να παραδίδονται στο σπίτι της.

Η οικογένειά της είναι φοβισμένη, με τον πατέρα της Τζέιμι, να  λέει ότι ανησυχεί ότι θα έχει την ίδια μοίρα με την Αγγλίδα τραγουδίστρια Έιμι Γουάινχαουζ, η οποία πέθανε από καταχρήσεις σε ηλικία μόλις 27 ετών.

Όπως ανέφερες πολλές φορές ο πρώην σύζυγός της: «Κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο, φοβάμαι ότι θα υπάρχουν καταστροφικά νέα. Δεν θέλω τα αγόρια να ξυπνήσουν ένα πρωί και να διαπιστώσουν ότι η μητέρα τους πήρε υπερβολική δόση».

Έχοντας αποκόψει δεσμούς με την οικογένειά της μετά τη λήξη της επιτροπείας οι γονείς της είναι ανίσχυροι να παρέμβουν. 

Διάφορα μέλη της οικογένειάς της λένε ότι θα ήθελαν να επικοινωνήσουν μαζί της, αλλά ισχυρίζονται ότι δεν εξαρτάται πλέον από τη φροντίδα τους και αντ' αυτού βασίζεται πλέον σε μια ομάδα ισχυρών συμβούλων – με τους κάποτε πιο κοντινούς της να μην μπορούν να επικοινωνήσουν.

Η 41χρονη τραγουδίστρια είναι επίσης αποξενωμένη με την αδερφή της, Τζέιμι Λιν, μετά τα απομνημονεύματά της δεύτερης Things I Should've Said (Πράγματα που θα Έπρεπε να Πω) στα οποία περιέγραψε ότι πάλευε με την έλλειψη αυτοεκτίμησης λόγω της φήμης της Μπρίτνεϊ. 

Είναι ενδεικτικό πάντως ότι κανένας από την οικογένεια της σταρ της ποπ δεν ήταν παρών στον γάμο της πέρυσι με το 26χρονο Ιρανοαμερικανό μοντέλο Σαμ Ασγκάρι. 

Υπάρχουν επίσης αναφορές ότι η Μπρίτνεϊ είχε σταματήσει να παίρνει τα φάρμακά της (σταθεροποιητές διάθεσης) και ότι οι ουσίες που έπαιρνε αντ' αυτών «την ξεσήκωσαν» και την έκαναν να «ξεφύγει».

Μία από τις φίλες της είπε στο διαδικτυακό κουτσομπολιό TMZ: «Φοβάμαι ότι θα πεθάνει».

Παράλληλα, οι γιοι της θα έπρεπε να έχουν εξαψήφια ποσά στη διάθεσή τους. Τα μέλη της οικογένειας λένε ότι δεν έχουν δει στοιχεία για την ύπαρξη αυτών των καταπιστευμάτων. 

Αλλά τα αγόρια κάνουν ό,τι μπορούν για να επικεντρωθούν στο μέλλον τους. Είναι ξεκάθαρο ότι νιώθουν ανίσχυροι να επέμβουν στη ζωή της μητέρας τους.

Ο Πρέστον σχολίασε: «Το μόνο που θέλουμε είναι να μας ακούσει».

«Να τους ακούσει – πριν να είναι πολύ αργά» καταλήγει η δημοσιογράφος της εφημερίδας. 

Πηγή: dailymali.co.uk